17/5/10

ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Καλησπέρα σας,

Αμέσως με τη λήξη των Πρωταθλημάτων άρχισαν αμέσως οι πρώτες ανακοινώσεις.

Αρχικά, στην Ισπανία είχαμε μία ανανέωση συμβολαίου και μία μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γκάμπριελ Μιλίτο για έναν ακόμη χρόνο. Την ίδια ώρα η Βαλένθια έκανε την πρώτη της επίσημη μεταγραφή με τον Πορτογάλο αμυντικό Ρικάρντο Κόστα που άνηκε στην Βόλφσμπουργκ και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Λιλ. Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι τέσσερα χρόνια. Η Βαλένθια βρίσκεται και μία ανάσα από την απόκτηση του Τούρκου αμυντικού χαφ Μεχμέτ Τοπάλ, μια μεταγραφή που θα στοιχίσει περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, ο Νταβίντ Βίγια δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στις "νυχτερίδες" και πως θα φύγει μόνο σε περίπτωση που ο σύλλογος πάρει απόφαση να τον πουλήσει για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα. Στη Ρεάλ μάλλον ετοιμάζονται να αναζητήσουν νέο προπονητή, καθώς ο Μάνουελ Πελεγκρίνι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των "γκαλάκτικος".

Στην Πρέμιερσιπ, στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Χάτεμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ, αλλά και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Άνχελ Ντι Μαρία. Ο ΆΛεξ Φέργκιουσον θέλει έναν από τους δύο παίχτες για να ενισχύσει την ομάδα του, καθώς μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Νάνι, ούτε ο Αντόνιο Βαλένσια κατάφεραν να καλύψουν το κενό. Έντονη φυμολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Ρικάρντο Κακά, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των νταμλούχων Αγγλίας, την Τσέλσι.

Στη Γερμανία, ο Μάρκους Μπάμπελ θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Χέρτα Βερολίνου, η οποία μετά από αρκετά χρόνια θα βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η περσινή Πρωταθλήτρια Βόλφσμπουργκ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Μεξικανό άσσο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Αντρες Γουαρδάδο.

Τέλος στο Καμπιονάτο, ο Περ Κρόλντρουπ συμφώνησε να αγωνίζεται για δύο ακόμη χρόνια με τη φανέλα της Φιορεντίνα, ενώ έχει ήδη αρχίσει ο χορός των ονομάτων για τον πάγκο της Ίντερ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Ισπανός Ράφα Μπενίτεθ της Λίβερπουλ.

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή.

Θα επιστρέψουμε με περισσότερα νέα.

Καλή συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: