22/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22/5/2010

Καλησπέρα σας,

Σήμερα είναι μία ενδιαφέρον μέρα στοιχηματικά, αν και το κουπόνι είναι λιγάκι άδειο, καθώς τα μεγάλα Πρωταθλήματα τελείωσαν. Όμως υπάρχει ο Μεγάλος Τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που τραβάει όλα τα βλέμματα! Πρώτα όμως θα μιλήσουμε και λίγο για την Segunda Division της Ισπανίας που πλησιάζει στο τέλος της και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορούμε να στοιχηματίσουμε. Πάμε να δούμε όμως...

ΙΣΠΑΝΙΑ 2

227 ΕΛΤΣΕ - ΧΙΡΟΝΑ

Η Έλτσε τρέχει να προλάβει την άνοδο. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να το καταφέρει. Όμως για να έχει την ευκαιρία της πρέπει να νικήσει τη Χιρόνα, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα κίνδυνο για να υποβιβαστεί. Στο 1,55 ο άσσος και δεν νομίζω να μας διαψεύσει.

223 ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ - ΟΥΕΣΚΑ

Εδώ θα τολμήσουμε! Μπορεί ο ΟΠΑΠ να δίνει ελαφρώς φαβορί τους γηπεδούχους, όμως η Καστεγιόν με 33 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση, 8 μακριά από την 18η που θα την κρατήσει στην κατηγορία. 5 αγώνες μένουν και δεν νομίζω να προλάβει να σωθεί. Η Ουέσκα από την άλλη έχει 42 βαθμούς και προσπαθέι να σωθεί. Θα προτιμήσουμε το διπλό με απόδοση 2,60.

224 ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝΙΟΝ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Η Νουμάνθια δεν μπορεί να προλάβει να μπει στην πρώτη τριάδα για να ανέβει. Από την άλλη η Ρεάλ Γιουνιόν δίνει μάχη για τη σωτηρία και μετά τη νίκη της την περασμένη εβδομάδα έχει την ψυχολογία να νικήσει και στην έδρα της για να αυξήσει τις ελπίδες της παραμονής της. Στο 2,05 ο άσσος.


CHAMPIONS LEAGUE

228 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΙΝΤΕΡ

Και πάμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Κλειστό παιχνίδι προβλέπουμε να γίνει, και λογικά θα πάμε σε μικρό σκορ. Πιο πολύ στην άμυνα θα κριθεί ο τελικός με τους δύο προπονητές-μετρ της τακτικής να μας οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό. Πιστεύουμε ότι η Ίντερ θα νικήσει με το διπλό να δίνει 2,20. Τώρα για το ημίχρονο, θα προτείνουμε το Χ, ενώ για σκορ το 0-1 υπέρ των Ιταλών.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

227 ΕΛΤΣΕ - ΧΙΡΟΝΑ 1
223 ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ - ΟΥΕΣΚΑ 2
224 ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝΙΟΝ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

228 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΙΝΤΕΡ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ 2
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Χ
ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ Χ-2
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 0-1
ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ 0-1 ΓΚΟΛ
UNDER-OVER Under

Καλή Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: