10/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11/6 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/6

Καλησπέρα σας,

Το μουντιάλ έφτασε και τώρα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας στο στοίχημα.
Να ενημερώσουμε κατ' αρχάς ότι Παρασκευή και Σάββατο τα πρακτορεία θα παραμείνουν κλειστά. Άρα πάμε από σήμερα να καταθέσουμε τα δελτία μας.

135 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΞΙΚΟ

Το Μουντιάλ θα ξεκινήσει με τους οικοδεσπότες Νοτιοαφρικάνους να υποδέχονται το Μεξικό. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, αλλά εδώ δεν υπάρχει το τρανταχτό φαβορί που να πούμε ότι θα γίνει έκπληξη αν χάσει. Πιστεύω ότι λόγω άγχους και από τις δύο μεριές (οι μεν γηπεδούχοι λόγω του ότι παίζουν μπροστά στον κόσμο τους και οι Μεξικανοί λόγω του ότι μετά τη Γαλλία είναι το έτερο φαβορί να πάρουν την πρόκριση) το ματς θα λήξει ισόπαλο. Χ λοιπόν στο 3,10.

136 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΑΛΛΙΑ

Καλή ομάδα η Ουρουγουάη, αλλά η Γαλλία αποτελεί το φαβορί. Πιστεύω ότι θα πάρουν έστω και δύσκολα τη νίκη οι Ευρωπαίοι αλλά δεν πιστεύω να μπουν πολλά γκολ. Το διπλό στο 2,00.

137 ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα δίνει τον κρισιμότερο αγώνα. Αν δεν κερδίσει αυτόν, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ σε αντίθεση, αν νικήσει θα αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα για να το πετύχει. Δεν μπορώ να προβλέψω σημείο, αλλά θα προτιμήσω το over που δίνει απόδοση 2,20!

138 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ

Τί να πούμε εδώ; Η Αργεντινή είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Όπως και στο Μουντιάλ του 2002 αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τους αετούς της Αφρικής. Τότε είχε νικήσει με γκολ του Μπατιστούτα 1-0. Τώρα πιστεύω ότι αυτό θα γίνει, αλλά με μεγαλύτερο σκορ. Άσσος του 1,40 και 2-3 γκολ του 1,80.

139 ΑΓΓΛΙΑ - ΗΠΑ

Πολύ καλή ομάδα οι Η.Π.Α. Το είδαμε και πέρσι στο Confederations απέναντι στους Ισπανούς. Από τους πρώτους αγώνες πιστεύω ότι είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη. Προτείνουμε το Χ στο 4,00, αλλά πολύ καλή απόδοση δίνει και το Χ2 με 2,40.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

135 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΞΙΚΟ Χ
136 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΑΛΛΙΑ 2
137 ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ OVER
138 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ 1, 2-3 ΓΚΟΛ
139 ΑΓΓΛΙΑ - ΗΠΑ Χ2

Καλή σας επιτυχία και καλή αρχή με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: