14/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/6

Καλησπέρα σας,

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται χωρίς να έχουμε δει ένα καλό παιχνίδι (άντε λίγο το χθεσινοβραδινό, αν και προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο). Και μάλιστα στα 8 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα έχουμε μόλις ένα over, ενώ μόνο η Νότια Κορέα και η Γερμανία έχουν βρει δίχτυα πάνω από μία φορά. Ελπίζουμε να δούμε καλύτερο θέαμα τις επόμενες μέρες.
Στα στοιχηματικά μας τώρα. Τρεις αγώνες έχουμε και σήμερα και πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

143 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ

Η Ολλανδία διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Γρήγορη, με πολύ ταλέντο. Λείπει βέβαια ο μεγάλος παίχτης που στα δύσκολα θα πάρει την ομάδα πάνω του κι αυτό θα φανεί όσο περνάνε οι γύροι. Πάντως στη φάση αυτή η Ολλανδία πιστεύω ότι θα κάνει καλές εμφανίσεις. Πάμε στον άσσο του 1,40 και πάμε επιτέλους και για το πρώτο over του 1,75.

144 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Τα λιοντάρια δαγκώνουν... Είναι το Μουντιάλ των Αφρικάνικων ομάδων όπως έδειξε και η Γκάνα χθες. Πιστεύω ότι η παρέα του Ετό θα πάρει τη νίκη. Έχουν και στον πάγκο τον Πολ Λε Γκουέν που είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και έχει δουλέψει αρκετά. Διπλό λοιπόν στο 1,95.

145 ΙΤΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Λογικά έχουμε άσσο. Και μάλιστα με καλή απόδοση (1,95). Με φοβίζει όμως λιγάκι η Ιταλία, γιατί συνήθως δεν ξεκινάει καλά στις μεγάλες διοργανώσεις. Θα πάω πάντως στον άσσο ελπίζοντας πως οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα ξεκινήσουν με το δεξί και θα πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στους Λατινοαμερικάνους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

143 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ 1, ΟVER
144 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ 2
145 ΙΤΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

143 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ 3-1 (11,00)
144 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ 0-2 (8,00)
145 ΙΤΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1-0 (6,50)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: