15/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ 15/6

Καλησπέρα σας,

Τίποτα το ιδιαίτερο και στα χθεσινά παιχνίδια, κόντρα στις προσδοκίες που είχαμε ειδικά στα δύο πρώτα. Σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί και άλλο ένα που είναι πολύ δύσκολο και που θα κρίνει λογικά την ομάδα που θα περάσει μαζί με τη Βραζιλία. Δεν πρόκειται να κάτσω να προτείνω το 1,25. Θα προτιμήσω να πάμε να δούμε τρία ειδικά στοιχήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

021 ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Οι Σλοβάκοι διαθέτουν μία από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό μας έδειξαν στα Προκριματικά και ελπίζω αυτό να μας δείξουν και σήμερα. Από την άλλη η Νέα Ζηλανδία, άπειρη από δύσκολους αγώνες καλείται να την αντιμετωπίσει. Η διαφορά δυναμικότητας νομίζω θα φανεί και οι μόνοι που θα βρούν δίχτυα θα είναι οι Ευρωπαίοι. Να σκοράρει μόνο η Σλοβακία λοιπόν που δίνει απόδοση 2,00.

022 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Είπαμε και πριν. Πολύ δύσκολο και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα παιχνίδι. Καλές ομάδες και οι δύο και με αρκετά καλούς επιθετικούς. Εκτιμώ ότι θα βρουν δίχτυα και οι δύο. Κάτι που δίνει απόδοση 1,95.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΜΑ

023 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Χωρίς να έχουμε δει ακόμα τις δύο ομάδες θα πάω σύμφωνα με την εικόνα όλης της διοργάνωσης. Δηλαδή πιστεύω ότι θα δούμε ένα νοθρό ξεκίνημα και σιγά σιγά η Βραζιλία θα ανεβάσει στροφές. Εκτιμώ λοιπόν ότι το πρώτο γκολ του αγώνα θα μπει μεταξύ 21ου και 30ου λεπτού. Μία επιλογή που δίνει απόδοση 5,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

021 ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 412 (ΜΟΝΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑ)
022 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 413 (ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ & ΟΙ 2)
023 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ 213 (21-30 ΛΕΠΤΟ)

Καλή σας επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: