20/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 20/6




Καλησπέρα σας,

Χθες τα παιχνίδια μας άφησαν μία πικρή γεύση, καθώς τόσο το ματς της Γκάνας με την Αυστραλία, έδειχνε ότι θα βρει νικητές τους Αφρικάνους μετά την αποβολή του Κίουελ, ενώ και το παιχνίδι Καμερούν-Δανίας έκλεινε προς την ισοπαλία και νομίζω ότι σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα αυτό ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στον πιο ωραίο αγώνα ίσως του Μουντιάλ.
Ξεχνάμε όμως όλα τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά...

116 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν ξέρω αν θα μου βγει, αλλά πιστεύω πολύ στους Σλοβάκους. Πιστεύω ότι θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση και (για να το πετύχουν) θα νικήσουν σήμερα τους Παραγουανούς. Μπορεί να μην τα κατάφεραν στον πρώτο τους αγώνα, αλλά ήταν και η πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάπως έτσι δεν έγινε και με τους Σέρβους; Πάμε να τολμήσουμε λοιπόν στον άσσο του 3,60!

117 ΙΤΑΛΙΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Σκληρά καρύδια οι Νεο Ζηλανδοί, αλλά δεν νομίζω να κόψουν βαθμούς από την Ιταλία. Αν και δεν θα με παραξενέψει να γίνει και αυτό μετά από την ισοπαλία Αγγλία και Αλγερίας. Επειδή το 1,10 του άσσου δεν αξίζει, προτείνουμε το Χ στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ που δίνει απόδοση 3,00.

122 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
Αν και δεν έπεισε η Βραζιλία, νομίζω ότι αξίζει το 1,60 του άσσου, γιατί δύσκολα θα τη βρούμε σε τέτοιες αποδόσεις με αντιπάλους του βελινεκούς των Ιβοριανών. Άσσος λοιπόν στο 1,60

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
116 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1
117 ΙΤΑΛΙΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
122 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: