19/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19/6

Καλησπέρα σας,

Χθες πιάσαμε μόνο το Χ2 της Σερβίας που προτείναμε. Αν και έπρεπε να πιάσουμε και το διπλό της Αμερικής, αφού της ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο τρίτο γκολ. Τώρα για την Αγγλία, τί να πω; Την αφήνω ασχολίαστη. Πάμε να δούμε όμως τί έχουμε σήμερα.

213 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Οι Ολλανδοί πιστεύω θα πάρουν τη νίκη. Όμως ο άσσος του 1,30 δεν με ικανοποιεί. Πιστεύω ότι οι Ιάπωνες θα παίξουν πιο ανοιχτά απ' ότι έπαιξαν οι Δανοί ενάντια στους Οράνιε και ότι θα μπουν γκολ. Εκτίμησή μου λοιπόν είναι και το over του 1,85.

214 ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Καλή ομάδα οι Γκανέζοι. Μας το απέδειξαν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, συνεχίζουν να μας το αποδεικνύουν και τώρα. Από την άλλη η Αυστραλία σε αυτήν την τετραετία έχασε πολλά και η εικόνα της στον πρώτο της αγώνα δεν θύμιζε σε καμμία περίπτωση την Αυστραλία του 2006. Χωρίς τον Κάχιλ (τιμωρημένος) χάνει αρκετά η Αυστραλία. Η Γκάνα δείχνει πιο πολύ ότι μπορεί να νικήσει. Άσσος λοιπόν στο 1,75.

215 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΔΑΝΙΑ

Δύσκολο παιχνίδι. Πολύ δύσκολο. Οι Δανοί έδειξαν καλά αμυντικά στοιχεία στον αγώνα με τους Ολλανδούς, αλλά επιθετικά λίγα πράγματα. Από την άλλη, το Καμερούν με απογοήτευσε. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς εμφανίστηκε. Κλειστό παιχνίδι πιστεύω ότι θα γίνει και επικρατέστερο σημείο φαντάζει το Χ με απόδοση 3,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

213 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ 1, OVER
214 ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1
215 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΔΑΝΙΑ Χ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

213 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ 2-1
214 ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2-0
215 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΔΑΝΙΑ 1-1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: