22/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ 22/6




Καλησπέρα σας,

Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Εθνική μας ομάδα, όπου σήμερα πάει για το θαύμα απέναντι στην Αργεντινή και ελπίζει να βρεθεί στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Και μόνο το ότι συμμετέχει θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία και ό,τι παραπάνω πετυχαίνει είναι στα υπέρ της.
Τις δύο προηγούμενες μέρες του Μουντιάλ είχαμε κάποια γεγονότα που δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστα. Στον αγώνα Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού, το δεύτερο γκολ του Λουίς Φαμπιάνο δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς κατέβασε 2 φορές (!!!) την μπάλα με το χέρι. Ο κύριος Λανουά είδε τη φάση και πήγε και έκανε ΠΛΑΚΙΤΣΑ με τον σκόρερ δείχνοντας του το χέρι του και βάζοντας τα γέλια. Σαν να λέει σε είδα αλλά δεν το έδωσα. Η FIFA άραγε τί γνώμη έχει γι' αυτό το περιστατικό;
Αλλά και στον αγώνα της Χιλής με την Ελβετία, η διαιτησία ήταν κάκιστη. Η κόκκινη στον Ελβετό δεν έπρεπε να βγει, ενώ είχε βγάλει σε όλους τους παίχτες πια κίτρινη!

Τέλος πάντων, τα αφήνουμε όλα αυτά και περνάμε στα δικά μας. Χθες δεν είχαμε και τόσο καλή μέρα, αν και ξέραμε εκ των προτέρων ότι ρισκάραμε. Και σήμερα όμως θα έχουμε... τολμηρές αποδόσεις.

130 ΓΑΛΛΙΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

Τί να πει κανείς γι' αυτό το χάλι που λέγεται Γαλλία; Και μάλιστα μετά τα τελευταία γεγονότα το κλίμα είναι τραγικό. Πολύ δύσκολο το βλέπω το να παίρνει τη νίκη ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Πάμε για το Χ με απόδοση 3,00.

131 ΜΕΞΙΚΟ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Αυτές θα είναι λογικά οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τη φάση των 16. Για να γίνει αυτό, ανεξαρτήτου αποτελέσματος του άλλου αγώνα, τους αρκεί μία ισοπαλία. Γι' αυτό άλλωστε και η απόδοσή της είναι τόσο χαμηλή. Ξεκίνησε στο 1,60, αλλά τώρα ανέβηκε λίγο στο 1,65. Δεν νομίζω να σπάσει αυτό το σημείο. Χ λοιπόν και αυτό το ματς, για να κλείσει ο 1ος όμιλος, όπως ακριβώς άρχισε... με 2 ισοπαλίες.

132 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Ελλάδα έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση της. Θα το διεκδικήσει απέναντι σε μία αδιάφορη Αργεντινή, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Σημαντικό κενό θα έχει στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού αναμένεται να μην ξεκινήσει ο Χαβιέ Μασεράνο, τον οποίον θα αντικαταστήσει ο Μπολάτι. Μπορεί να χτυπήσει η Ελλάδα σε κάποιες αντεπιθέσεις και να πάρει την ισοπαλία. Άλλωστε στην Αργεντινή, της αρκεί για να πάρει την πρώτη θέση. Γιατί να τα δώσει όλα; Στο 3,60 η ισοπαλία.

133 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Μεγάλο ματς θα γίνει σε αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη. Η Νότια Κορέα για να βρεθεί σίγουρα στους 16 και η Νιγηρία για να περάσει αυτή (αν φυσικά νικήσει η Αργεντινή). Μάλιστα η Ομοσπονδία των Αφρικανών τους δίνουν έξτρα πριμ για να πάρουν τη νίκη, έτσι ώστε να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα. Πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να πάμε στον άσσο του 2,75.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

130 ΓΑΛΛΙΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ Χ
131 ΜΕΞΙΚΟ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Χ
132 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ
133 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 1

Καλή σας επιτυχία και ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: