23/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23/6




Καλησπέρα σας,

Χθες ρισκάραμε πολύ και δεν δικαιωθήκαμε σε καμμία επιλογή μας. Πιστέψαμε στα αποτελέσματα που θα έφερναν την Ελλάδα στους 16, αλλά δεν έγιναν πραγματικότητα αν και από την εικόνα των παιχνιδιών, μπορούσαν να είχαν έρθει.
Αφήνουμε όμως τα χθεσινά και πάμε σήμερα να δούμε τι έχουμε.

200 ΗΠΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ
Οι Αμερικάνοι έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα και το έδειξαν και στο παιχνίδι με τους Σλοβένους, όπου έκαναν το εις βάρος τους 2-0 του ημιχρόνου σε 2-2. Από την άλλη η Αλγερία φαίνεται να δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα αφού και στους δύο της αγώνες δεν έχουν βρει το δρόμο για τα δίχτυα, αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν και ευκαιρίες. Είχαν και κάποια προβληματάκια για τον τρόπο παιχνιδιού που παραπονέθηκαν κάποιοι παίχτες. Πολύ καλή η απόδοση του άσσου που δίνει 1,80 και πιστεύω στη νίκη των Αμερικανών. Άσσος λοιπόν η πρότασή μας.

201 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εμπιστευτώ αυτήν την Εθνική Αγγλίας απέναντι στην πολύ καλά δουλεμένη ομάδα της Σλοβενίας. Οι Σλοβένοι είναι μία πολύ οργανωμένη και πολύ πειθαρχημένη ομάδα και δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο των Βρετανών. Μπορεί να είναι το λογικό φαβορί και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν τη νίκη, αλλά προσωπικά δεν θα τους εμπιστευτώ. Θα προτιμήσω το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ που δίνει απόδοση 2,25.

206 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ

Δεν νομίζω οι Σέρβοι να κλωτσήσουν αυτήν την τεράστια ευκαιρία που έχουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Απέναντι στην Αυστραλία που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί (μην πω καμμία) δεν θα στραβοπατήσουν και θα πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στη φάση των 16 ανεξαρτήτου αποτελέσματος του άλλου αγώνα. Διπλό λοιπόν με απόδοση 1,75

207 ΓΚΑΝΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Καλή ομάδα η Γκάνα, με δύο πρόσωπα η Γερμανία στους δύο πρώτους αγώνες. Δεν πιστεύω να μείνει η Γερμανία εκτός, από τη φάση των ομίλων. Θα πάρει τη νίκη και θα μας δώσει μία απόδοση στο 1,40. Εκτίμησή μας το διπλό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
200 ΗΠΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ 1
201 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
206 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ 2
207 ΓΚΑΝΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: