5/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5/6/2010

Καλησπέρα σας,

Λίγες μέρες πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια κέρδη έτσι ώστε να έχουμε τίποτα να ποντάρουμε στο Μουντιάλ...
Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα προτεινόμενα σημεία.

ΙΣΠΑΝΙΑ 2

219 ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ - ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ

Η Καστεγιόν έχει ήδη υποβιβαστεί. Η Σαλαμάνκα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έχει ένα από τα ευκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια της. Αν δεν μπορέσει να κερδίσει σήμερα θα χάσει τεράστια ευκαιρία να γίνει φαβορί για τη σωτηρία. Το διπλό στο 1,60.

223 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΛΒΑ

Η Αλμπαθέτε καίγεται για τη νίκη γιατί βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη μεριά, η Ουέλβα μοιράζει βαθμούς στους τελευταίους αγώνες αφού είναι εντελώς αδιάφορη. Δεν νομίζω να φύγει το παιχνίδι από τον άσσο, ο οποίος δίνει απόδοση 1,55.

224 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΟΥΕΣΚΑ

Εδώ θα τολμήσω. Η Ουέσκα δεν έχει περιθώρια για χαμένους βαθμούς. Θα παλέψει να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο και μία μικρή ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία. Το διπλό στο 3,00 αλλά μπορείτε να βάλετε και την κάλυψη του Χ.

226 ΘΕΛΤΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Γιατί να μπει μία από τις δύο σε περιπέτειες; Φέρνουν μια ωραιότατη ισοπαλία και συνεχίζουν να έχουν τη διαφορά ασφαλείας που θέλουν. Χ λοιπόν στο 2,85.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


219 ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ - ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ 2
223 ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΛΒΑ 1
224 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΟΥΕΣΚΑ
226 ΘΕΛΤΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: