2/7/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2/7




Καλησπέρα σας,

Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης, επιστρέφουμε σήμερα με τα προγνωστικά μας για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Βρισκόμαστα πλέον στην προημιτελική φάση και τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα για όλους. Ακόμα και για μας να βγάλουμε μια καθαρή εκτίμηση.
Πάμε όμως να δούμε τι έχει το πρόγραμμα σήμερα...

231 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τη μία η Ολλανδία που δεν πείθει, αλλά βρίσκει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει σε αυτήν τη διοργάνωση (αν και δεν έχει βρει και κανέναν αξιόλογο αντίπαλο απέναντί της). Από την άλλη η Βραζιλία, που δεν είναι αυτό που ήταν πριν λίγα χρόνια, αλλά πάντα παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Εννέα φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και έχουμε 2 νίκες για την Ολλανδία, 4 ισοπαλίες και 3 νίκες για την Βραζιλία. Προσωπικά βλέπω σήμερα να έχουμε το πέμπτο Χ. Πάμε για την ισοπαλία με απόδοση 3,20!

232 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ

Η Γκάνα έκανε το βήμα παραπάνω, ενώ η Ουρουγουάη έχει τη μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στους μεγάλους, φτάνοντας μέχρι τέλους τη διοργάνωση (είτε με συμμετοχή στον μικρό, είτε στον μεγάλο τελικό). Για πρώτη φορά η δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και σίγουρα από αυτές τις δύο, η Ουρουγουάη είναι αυτή που κατέχει το ειδικό βάρος να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των περιστάσεων και να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό. Άσσος λοιπόν στο 2,00, ενώ υπάρχει και η επιλογή του 0-1 ΓΚΟΛ (2,35), γιατί πιστεύω πως θα είναι ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
231 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ
232 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΓΚΑΝΑ 1, 0-1 ΓΚΟΛ

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: