29/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ 29/6




Καλησπέρα σας,

Χθες τα πήγαμε πολύ καλά με τις επιλογές μας. Και δεν μιλάω για τους δύο άσσους, που ήταν πολύ λογικοί να περάσουν, αλλά για τα δύο over που ήταν κόντρα στις αποδόσεις, αφού και τα δύο ματς τα είχαν για under.
Πάμε και σήμερα να δούμε τι έχουμε...

123 ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Η Ιαπωνία έκανε την μεγάλη έκπληξη, κόντρα στα προγνωστικά και πέρασε στην φάση των 16. Απέναντι της, μία από τις πιο καλές ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Στο μουντιάλ των Λατίνων, όπως φαίνεται, πιστεύω ότι η Παραγουάη θα συνεχίσει παρέα με τις υπόλοιπες γειτόνισσές της και θα νικήσει την Ιαπωνία, που πάντως είναι σκληρό καρύδι και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Άσσος, λοιπόν, με απόδοση 2,00.

124 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μετά το Γερμανία-Αγγλία είναι το άλλο μεγάλο ντέρμπι αυτής της φάσης. Οι Πορτογάλοι δυσκολεύονται στο γκολ όταν βρουν μια σοβαρή ομάδα απέναντι τους. Αυτό το έιδαμε και στον όμιλο, όπου σκόραραν και τα εφτά τους γκολ, απέναντι σε μία ομάδα, την πιο αδύναμη ίσως και όλης της διοργάνωσης. Μάλλον θα έχουμε κλειστό παιχνίδι και προσωπικά πιστεύω ότι η Ισπανία θα βρει τον τρόπο να νικήσει στα 90 λεπτά. Άσσος λοιπόν του 1,95.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

123 ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ 1
124 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: