14/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14/7




Καλησπέρα σας,

Επιστρέψαμε μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις μίνι διακοπές, καθώς δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο να ασχοληθούμε.
Τώρα τα Πρωταθλήματα σιγά σιγά αρχίζουν και είμαστε και πάλι εδώ να προσπαθήσουμε να βρούμε τον προσανατολισμό προς το ταμείο και όχι τις παραλίες...
Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα και να τονίσω ότι τα κριτήρια επιλογής μας είναι πιο πολύ τα ρόστερ και η δυναμική της κάθε ομάδας, γιατί δεν έχουμε σαφή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες αυτόν τον καιρό.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

235 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Χοφενχάιμ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Χάνσα Ρόστοκ και δεν νομίζω να δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη. Υπάρχει αρκετή διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιστεύω πως το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει από το διπλό με απόδοση 1,45.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡ

237 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Γουίγκαν ήταν από τις πιο δραστήριες ομάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Αγγλίας σε αντίθεση με τη σημερινή αντίπαλό της, η οποία ενισχύθηκε, αλλά κυρίως με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο έμπειροι στην κατηγορία με τις παρουσίες τους τα τελευταία χρόνια, ενώ η Μπλάκπουλ δεν έχει τέτοιες εμπειρίες. Για τους λόγους αυτούς κλείνουμε προς τον άσσο του 1,70.

238 ΓΟΥΛΒΣ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Γούλβς είναι μία αρκετά καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Ενισχύθηκε σημαντικά σε θέσεις που ήθελε. Από την άλλη μεριά, η Στόουκ έδωσε αρκετά χρήματα (9.700.000 ευρώ) και όλα για έναν ποδοσφαιριστή, τον Τζόουνς της Σάντερλαντ. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα βρουν τον δρόμο προς τη νίκη και θα μας δώσουν τον άσσο του 2,10.

241 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Σάντερλαντ πούλησε αρκετά από τα αστέρια της φέτος το καλοκαίρι. Από την άλλη η Μπέρμιγχαμ, ενισχύθηκε σημαντικά στη θέση του τερματοφύλακα, αφού απέκτησε τον Μπεν Φόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νίκολα Ζίγκιτς, τον θηριώδη φορ από την Βαλένθια, αμφότερους με 7.000.000 ευρώ! Νομίζω πως μπορεί να γίνει σε αυτόν τον αγώνα η στοιχηματική έκπληξη και να γίνει το διπλό του 2,85.

ΒΕΛΓΙΟ

313 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Σταντάρ Λιέγης έχει ξεκινήσει την χρονιά της εντυπωσιακά. Μπορεί να πούλησε τα αστέρια της, Ντε Καμάργκο και Μποκανί, έφυγε και ο Γιοβάνοβιτς, όμως δεν έχει χάσει τη δύναμή της. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με τη Λόκερεν και η έδρα θα μιλήσει. Άσσος λοιπόν του 1,50.

ΓΑΛΛΙΑ 1

317 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ

Σίγουρα η Μαρσέιγ είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από τη Βαλενσιέν. Μάλιστα είδα την ομάδα της Μασσαλίας σε ένα φιλικό με τη Βαλένθια και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Πιστεύω να καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα μας δώσει την απόδοση του 1,90.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

346 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

Πολύ πιο δυνατή ομάδα η Σπόρτινγκ και μπορεί να έχασε τα δύο της αστέρια, τον Ζοάο Μουτίνιο και τον Μιγκέλ Βελόσο, όμως ενισχύθηκε με άλλους ποδοσφαιριστές στις θέσεις αυτές. Η Πάκος είναι ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας και μου αρέσει πολύ η απόδοση του διπλού. 1,70 δίνει η νίκη των πρωτευουσιάνων και προς αυτήν κλίνω.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

235 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2
237 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1
238 ΓΟΥΛΒΣ - ΣΤΟΟΥΚ 1
241 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2
244 ΛΕΣΤΕΡ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2
246 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1
251 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 2
313 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΛΟΚΕΡΕΝ 1
317 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 2
339 ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1
346 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 2

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

237 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1
238 ΓΟΥΛΒΣ - ΣΤΟΟΥΚ 1
241 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2
244 ΛΕΣΤΕΡ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2
251 ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 2
317 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 2

ΖΗΤΑΜΕ ΤΡΙΑΔΕΣ

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: