15/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15/8

Καλησπέρα σας,

Να ευχηθώ κατ' αρχάς χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, αλλά και σε όλον τον κόσμο! Υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα γίνονται...
Σήμερα έχουμε λίγα παιχνίδια που να αξίζουν και θα δώσουμε μία πεντάδα που μπορείτε να παίξετε είτε σε σύστημα 3,4,5 είτε χωρίς σύστημα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

371 ΒΙΛΕΜ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Είναι δύο ομάδες που δεν ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Επομένως πάμε με βάση την εικόνα που είχαμε από πέρσι. Η Βίλεμ είχε καλές εμφανίσεις στην έδρα της, όπου τα πάει καλά. Είναι πρεμιέρα και όλα τα αποτελέσματα παίζουν. Ο ΟΠΑΠ έχει μοιράσει τις αποδόσεις δίνοντας ως ελαφρό φαβορί την Ναϊμέγκεν. Πιστεύω όμως πως η Βίλεμ έχει τον πρώτο λόγο και πως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο τέλος. Στο 2,40 ο άσσος

372 ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΡΟΝΤΑ

Άλλες δύο ομάδες που δεν έβαλαν και πολύ χρήμα για μεταγραφές. Άλλωστε στην Ολλανδία, μόνο οι μεγάλες ομάδες ξόδεψαν κάποια μεγάλα ποσά. Τόσο η Ντεν Χάαγκ, όσο και η Ρόντα είναι ομάδες ίδιου επιπέδου. Κλειστό παιχνίδι βλέπω να γίνεται και δεν νομίζω να ξεφύγει από την ισοπαλία. Στο 3,25 το Χ.

ΓΑΛΛΙΑ 1

382 ΚΑΕΝ - ΛΥΩΝ

Δεν έχω να πω πολλά σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ καλή απόδοση που δίνεται στο διπλό. Όσο κι αν είναι αρχή ακόμα, η Λυών είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Καέν και πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα. Στο 1,85 το διπλό.

383 ΜΠΟΡΝΤΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Η Μπορντό ενισχύθηκε πιο πολύ απ' όλες τις γαλλικές ομάδες αυτό το καλοκαίρι. Θέλουν να ξεχάσουν το τελείωμα της περσινής σαιζόν, καθώς ενώ οι Γιρονδίνοι διεκδικούσαν τον τίτλο, στο τέλος βρέθηκαν πολύ πίσω και εκτός μάχης. Απέναντι στην Τουλούζ δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα πάρει την νίκη. Στο 1,55 ο άσσος.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

385 ΟΦΕΝΜΠΑΧ - ΜΠΟΧΟΥΜ

Υπάρχει διαφορά κατηγορίας για τις δύο ομάδες. Η μεν Όφενμπαχ έπεσε πέρσι στην τρίτη κατηγορία, ενώ η Μπόχουμ βρέθηκε στην δεύτερη κατηγορία μετά από τον υποβιβασμό της από την Μπουντεσλίγκα. Η Μπόχουμ για την δυναμική της κατηγορίας, έκανε καλές μεταγραφές και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να κάνει το διπλό που δίνει απόδοση 2,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

371 ΒΙΛΕΜ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 1
372 ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΡΟΝΤΑ Χ
382 ΚΑΕΝ - ΛΥΩΝ 2
383 ΜΠΟΡΝΤΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ 1
385 ΟΦΕΝΜΠΑΧ - ΜΠΟΧΟΥΜ 2

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: