19/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 19/8

Καλησπέρα σας,

Χθες δεν πήγαμε τόσο καλά. Πιάσαμε μόνο μία από τις τρεις προβλέψεις μας. Ήταν βέβαια αυτή με τη μεγαλύτερη απόδοση, το Χ δηλαδή της Παρτιζάν με την Άντερλεχτ. Κατα τ' άλλα η Μπράγκα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Σεβίλλης, ενώ η Σάλτσμπουργκ λογικά θα αποκλειστεί για άλλη μία φορά από ομάδα του Ισραήλ.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει Europa League και θα προσπαθήσουμε να βρούμε παιχνίδια με πολύ καλές αποδόσεις.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE


159 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Οι Άγγλοι την περσινή σαιζόν ήταν μία από τις πιο σταθερές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Βρισκόταν συνεχώς στις θέσεις που οδηγούσαν στην Ευρώπη, ενώ μάλιστα διεκδίκησε με αξιώσεις την τέταρτη θέση που θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω πως έχει το προβάδισμα σήμερα απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης, ειδικά αν δείξει τα ίδια καλά στοιχεία με την ομάδα που είδαμε πέρσι. Είναι 100% έτοιμη πάντως, αφού το Πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει ήδη αρχίσει.

162 ΒΑΣΛΟΥΪ - ΛΙΛ


Υπάρχει σίγουρα διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Λιλ μάλιστα τα τελευταία χρόνια δείχνει στις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, ότι έχει γίνει μια πολύ αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη ομάδα. Μου αρέσει πολύ η απόδοση στο διπλό (1,85) και γι' αυτό θα το επιλέξω.

163 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ


Η Ντέμπρετσεν κατάφερε πέρσι να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αν και αποτέλεσε τον σάκο του μποξ για τις αντιπάλους της, ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία που βρέθηκε εκεί. Με πιο πολλές εμπειρίες πλέον σαν ομάδα, υποδέχεται σήμερα τη Λίτεξ και νομίζω πως τουλάχιστον μέσα στην έδρα της, θα πάρει τη νίκη.

174 ΓΚΕΝΚ - ΠΟΡΤΟ


Η Πόρτο αυτό το καλοκαίρι ενισχύθηκε πολύ σημαντικά και είναι έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο της Πρωταθλήτριας Πορτογαλίας. Πιστεύω ότι η Γκενκ θα το παλέψει το παιχνίδι μέσα στην έδρα της, αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να στερήσει τη νίκη από τους Πορτογάλους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


159 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2
162 ΒΑΣΛΟΥΪ - ΛΙΛ 2
163 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ 1
174 ΓΚΕΝΚ - ΠΟΡΤΟ 2

Τέλος έχουμε σήμερα και δύο προτάσεις του φίλου μας Rock n' Metal Whisper. Αυτές είναι το over στο παιχνίδι με κωδικό 181 της Λίβερπουλ απέναντι στην Τράμπζονσπορ και τη νίκη της Σέλτικ απέναντι στην Ουτρέχτη στο παιχνίδι με κωδικό 182.
Εμείς συμφωνούμε και γι' αυτό τις παρουσιάζουμε.

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: