21/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21/8

Καλησπέρα σας,

Με 50% επιτυχία πήγαμε στα ματς της Πέμπτης και σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Τώρα με περισσότερες επιλογές στο δελτίο του Σαββάτου, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο καλά γίνεται.
Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά μερικές από τις προτάσεις μας...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1


240 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ


Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που λογικά θα παλέψουν για την παραμονή τους στη φετινή σαιζόν. Το Αννόβερο δεν είναι άσχημη ομάδα. Αν και την περσινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή του στις τελευταίες αγωνιστικές, μέσα στην έδρα του είναι δυνατό και μπορεί να πάρει σημαντικές νίκες. Η Άιντραχτ, με Γκέκα και Τζαβέλα, κατάφερε να παραμείνει πιο εύκολα στην κατηγορία. Πρεμιέρα όμως σήμερα ενός καινούριου Πρωταθλήματος και δεν μετράνε τα περσινά. Πιστεύω ότι το Αννόβερο μπορεί να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί την φετινή προσπάθεια. Στο 2,45 ο άσσος.

241 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ


Η Γκλάντμπαχ είναι από τις μικρομεσαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος. Από την άλλη, η Νυρεμβέργη δεν έκανε τόσο σημαντικές κινήσεις. Μάλιστα μέσα στην έδρα της η Μπορούσια έχει το προβάδισμα της νίκης. Ο άσσος δίνει απόδοση 1,80.

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ


247 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ


Η Γουέστ Χαμ κινήθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησε ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να εκπληρώσει τον στόχο της, που είναι μία θέση που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Η Μπόλτον τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτώση, αλλά δεν πολυ κινδυνεύει και ποτέ να υποβιβαστεί. Στην πρεμιέρα η Γουεστ Χαμ δέχθηκε τρια γκολ από μία πολύ καλή ομάδα, την Άστον Βίλα. Από την άλλη η Μπόλτον, μέσα στο Ρίμποκ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0. Ευκαιρία να ρεφάρει η Γουέστ Χαμ, άρα πάμε για τον άσσο του 2,10.

249 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ


Η Μπέρμιγχαμ έκανε λίγες και καλές κινήσεις στις μεταγραφές φέτος με τελευταία και τον Ματ Ντάρμπισαϊρ του Ολυμπιακού. Από την άλλη λίγα πράγματα στις μεταγραφές η Μπλάκμπερν. Μια Μπλάκμπερν που νίκησε την Έβερτον στην έδρα της, αλλά δεν νομίζω πως θα καταφέρει να αποσπάσει βαθμό από τον Ζίγκιτς και την παρέα του. Ο άσσος στο 2,10.

250 ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ


Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά εδώ. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Μπορεί η Τότεναμ να μην βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, όμως δεν θα τη βρούμε εύκολα σε αποδόσεις του 2,10 με τέτοιες ομάδες. Πάμε για το διπλό λοιπόν στο παιχνίδι αυτό.

ΔΑΝΙΑ


312 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ


Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Άαλμποργκ, αλλά είναι από τις καλές ομάδες της Δανίας. Η Έσμπιεργκ έχει κάνει χειρότερο ξεκίνημα και νομίζω πως είναι η ευκαιρία της Άαλμποργκ να ξεκολήσει. Άσσος η πρότασή μας στο 1,90.

ΓΑΛΛΙΑ 1


324 ΛΑΝΣ - ΜΟΝΑΚΟ


Κατ' αρχάς να πούμε ότι η Μονακό έκανε πιο δυνατές κινήσεις στις μεταγραφές από τη σημερινή αντίπαλό της. Μάλιστα μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, είδαμε ότι η Μονακό δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά δεν έχει πετύχει κιόλας. Η Λανς έκανε μία εκτός έδρας νίκη με 1-0, όμως στον αγώνα που έδωσε στην έδρα της, έχασε με 1-2. Θα πάω στην έκπληξη (σύμφωνα με τις αποδόσεις) και θα προτιμήσω το διπλό του 2,90!

327 ΝΙΣ - ΝΑΝΣΙ


Δύσκολο παιχνίδι και αυτό με ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου. Η Νανσί έκανε μία εντός έδρας ήττα και μία εκτός έδρας νίκη στα δύο πρώτα της παιχνίδια, ενώ η Νις ήρθε ισόπαλη στην έδρα της και νίκησε και αυτή εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα νικήσουν οι γηπεδούχοι, λόγω και της δύναμης της έδρας τους.

329 ΤΟΥΛΟΥΖ - ΑΡΛΕ


Εκπληκτικό ξεκίνημα για την Τουλούζ με το 2/2 και την πρώτη θέση μετά τους δύο πρώτους αγώνες. Η νεοφώτιστη Αρλέ, έχει αντίθετη πορεία με κανένα βαθμό μετά το πέρας των δύο αγωνιστικών. Δεν πιστεύω να στραβοπατήσει με αυτήν την ομάδα η Τουλούζ και θα πάρει τη τρίτη της νίκη. Στο 1,55 ο άσσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


240 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1
241 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1
247 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1
249 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1
250 ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2
252 ΚΠΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ 1
254 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ 1
256 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
312 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1
324 ΛΑΝΣ - ΜΟΝΑΚΟ 2
327 ΝΙΣ - ΝΑΝΣΙ 1
329 ΤΟΥΛΟΥΖ - ΑΡΛΕ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


241 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1
249 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1
250 ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2
254 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΕΣΤΕΡ 1
256 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1
324 ΛΑΝΣ - ΜΟΝΑΚΟ 2

ΖΗΤΑΜΕ ΤΡΙΑΔΕΣ


Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: