22/8/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22/8




Καλησπέρα σας,

Χθες ήταν μία καλή μέρα για μας, αφού πιάσαμε 8/12 προτάσεις μας!!!!
Αλλά και στο προτεινόμενο σύστημα, μοιράσαμε λεφτά, αφού πιάσαμε 4/6.
Συνεχίζουμε σήμερα για ακόμα καλύτερα...

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ


371 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ


Δύο ομάδες που στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει από έναν βαθμό κοντράρονται σήμερα με στόχο το τρίποντο. Η Μίντλεσμπρο είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην Πρέμιερσιπ, γι' αυτό και έβαλε τόσα χρήματα αυτό το καλοκαίρι. Πιστεύω πως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα και θα μας δώσει τον άσσο που δίνει 2,05.

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ

372 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Η Νιούκαστλ βρέθηκε πέρσι στην Τσάμπιονσιπ, όμως η δυναμική της είναι μεγάλη και δεν άργησε καθόλου να επιστρέψει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Όμως σίγουρα δεν είναι τόσο δυνατή όσο παλιά, ενώ από την άλλη η Άστον Βίλα είναι μια πολύ στρωμένη ομάδα και έχει βρει καλή χημεία. Διπλό η πρότασή μας που δίνει απόδοση 2,10.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


374 ΦΕΝΛΟ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ


Η Φένλο ενισχύθηκε σε θέσεις που πονούσε, σε αντίθεση με την Ντεν Χάαγκ που δεν κινήθηκε τόσο έντονα στις μεταγραφές. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διπλασιάσουν τις εντός έδρας νίκες τους και πιστεύω πως απέναντι στην Ντεν Χααγκ μπορούν να τα καταφέρουν. Στο 1,85 ο άσσος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1


393 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


Η Μπουντεσλίγκα μόλις άρχισε και ακόμα δεν έχουμε πάρει κανένα δείγμα για τις δύο ομάδες. Στις μεταγραφές, τίποτα το εντυπωσιακό και από τις δύο, όμως απέκτησαν παίκτες για να κλείσουν τα κενά τους. Όμως, στην Ντόρτμουντ, πουλήθηκαν πάνω από 50.000 διαρκείας!!! Αυτό νομίζω δείχνει τη δίψα των οπαδών, οι οποίοι θα μετατρέψουν την έδρα της Μπορούσια σε καμίνι. Είναι που είναι δύσκολη ομάδα, αν και οι οπαδοί τους είναι τόσο κοντά, δύσκολα θα περνάνε οι ομάδες από εκεί. Αυτό πιστεύω και για την Λεβερκούζεν. Κλίνω προς τον άσσο του 2,20.

ΙΤΑΛΙΑ 2


428 ΠΑΝΤΟΒΑ - ΝΟΒΑΡΑ


Ούτε εδώ έχουμε δείγματα των δύο ομάδων. Όμως, το γεγονός ότι η Νοβάρα είναι νεοφώτιστη, καθώς και το ότι η Πάντοβα έχει πάρει παίχτες δανεικούς από αρκετές μεγάλες ομάδες που μπορεί να τους δώσουν άλλη εμπειρία αλλά και το ότι αγωνίζεται στην έδρα της, της δίνουν σίγουρα πλεονέκτημα. Πιστεύω ότι πάμε για άσσο του 1,90.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


371 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1
372 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2
374 ΦΕΝΛΟ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 1
393 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1
428 ΠΑΝΤΟΒΑ - ΝΟΒΑΡΑ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,4,5


Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: