15/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/9




Καλησπέρα σας,

Χθες δεν πήγαμε και τόσο καλά με τις προβλέψεις μας αφού δεν καταφέραμε να πιάσουμε πολλά από τα προτεινόμενα σημεία μας. Σήμερα συνεχίζουμε, όμως δεν υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια. Υπάρχουν τα φαβορί, όμως με 1,30 και 1,15 δεν πρόκειται να ποντάρω. Υπάρχουν και οι προτάσεις για Under/Over και κάποια Ειδικά Στοιχήματα τα οποία θα βρείτε στις συγκεκριμένες κάρτες.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε όμως σήμερα...

129 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΑΓΚΑ: 1

Καλή ομάδα η Μπράγκα. Μας το έδειξε και στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Δεν νομίζω όμως να μπορέσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το Emirates. Μπορεί να το παλέψει το ματς αλλά δεν πιστεύω να σπάσει ο άσσος του 1,20.


130 ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Χ

Ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της σημερινής βραδιάς. Θυμόμαστε όλοι την περσινή προσπάθεια της Κλούζ που σίγουρα άφησε θετικές εντυπώσεις και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Από την άλλη η Βασιλεία κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους και έχει την εμπειρία της διοργάνωσης. Δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως θα είναι κλειστό και χωρίς νικητή. Το Χ στο 3,20.

131 ΖΙΛΙΝΑ - ΤΣΕΛΣΙ: 2

Ασχολίαστο... Δεν πρόκειται να ποντάρω στο 1,15, αλλά αν είναι να πάρω θέση, εννοείται ότι θα πω διπλό.

132 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: 1


Αν και δεν έχει ξεκινήσει καλά η Γαλλική ομάδα, δεν πιστεύω πως θα στραβοπατήσει με τους Ρώσσους. Έχουν καλύτερη ομάδα οι Γάλλοι και μπορούν το τρίποντο. Στο 1,60 ο άσος.

133 ΜΙΛΑΝ - ΟΣΕΡ: Χ


Τόσες μικρές αποδόσεις στο σημερινό κουπόνι, να μην σπάσει και μία; Πιο πιθανό παιχνίδι να σπάει το φαβορί πιστεύω ότι είναι αυτό της Μίλαν, η οποία και πάλι ξεκίνησα άσχημα την Serie Α και αν δεν παίξει κανένα ντέρμπι δεν ξυπνάει. Όπως έγινε και πέρσι με τη Ρεάλ. Κλίνω προς την ισοπαλία του 4,00.

134 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΟΜΑ: 1

Όπως και η Μίλαν, έτσι και η Ρόμα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Μέσα στην έδρα των Βαυαρών τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και ο άσος του 1,60 μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει καθόλου όμως η απόδοση, γιατί όσο χάλια και να είναι η Ρόμα, δεν παύει να είναι Ρόμα...

135 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΓΙΑΞ: 1

Το Σάββατο ο Μουρίνιο πέτυχε την πρώτη του νίκη με τη Ρεάλ και πλέον πάει για τη δεύτερη. Καλός ο Άγιαξ, αλλά όχι για να χτυπήσει αυτή τη στιγμή τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου. Στο 1,20 η νίκη των Μαδριλένων.

136 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 1


Και μόνο που βρέθηκαν στους ομίλους οι Σέρβοι ήταν μεγάλη επιτυχία. Και μάλιστα πετώντας έξω την Άντερλεχτ. Τώρα απέναντί τους βρίσκεται η Σαχτάρ που είναι καλύτερη ομάδα από τους Βέλγους και το 1,30 δεν πιστεύω πως θα σπάσει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

129 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΑΓΚΑ 1
130 ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ Χ
131 ΖΙΛΙΝΑ - ΤΣΕΛΣΙ 2
132 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1
133 ΜΙΛΑΝ - ΟΣΕΡ Χ
134 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΟΜΑ 1
135 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΓΙΑΞ 1
136 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: