16/9/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 16/9




Καλησπέρα σας,

Χθες ήταν μία μέρα που κυνηγήσαμε κάποιες μεγαλύτερες αποδόσεις από αυτά τα παιχνίδια που υπήρχαν. Τα σημεία δεν προσφερόντουσαν και για μεγάλες αποδόσεις, γι' αυτό και στραφήκαμε στα Ειδικά Στοιχήματα, όπου πιάσαμε και τα τρία που δώσαμε! Με το 4-6 γκολ της Άρσεναλ και της Τσέλσι με αποδόσεις 2,50 και 2,70 αντίστοιχα, αλλά και με την επιλογή να σκοράρει μόνο η Ρεάλ με απόδοση 2,25. Μια πολύ καλή τριάδα νομίζω για χθες και πάμε σήμερα να δούμε τις επιλογές μας.

151 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: 1


Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι Μολδαβοί τώρα έχουν βγει στο προσκήνιο και συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Άλκμααρ δεν είναι και στα καλύτερά της, όμως δεν νομίζω να μην μπορεί να νικήσει μέσα στην έδρα της τη Σέριφ, γιατί τότε θα είναι άξια της μοίρας της. Άσος λοιπόν στο 1,40.

159 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2


Η Βιγιαρεάλ μετά την επιβλιτική νίκη της την Κυριακή δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι καλή ομάδα, αλλά γενικότερα δεν μπορεί να συγκριθεί με ομάδες του επιπέδου της Ισπανίας. Καλή απόδοση στο διπλό (1,85) οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην εμπιστευτούμε τα κίτρινα υποβρίχια.

162 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ: 2


Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Παλέρμο που στην Ιταλία είναι πολύ ικανή για να κερδίσει τον οποιονδήποτε, δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα. Η Σπάρτα Πράγας στηρίζεται σε αυτήν την έδρα και μακριά της χάνει πολύ από τη δύναμή της. Το ότι έχασε εκεί μέσα όμως από αυτήν τη Ζίλινα, δεν με κάνει να την πολυ εμπιστεύομαι. Θα προτιμήσω το διπλό της Παλέρμο στο 2,30.

165 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2


Μου αρέσει πάρα πολύ η απόδοση που δίνεται στο διπλό. Στο 3,20 το δίνουν στον ΟΠΑΠ. Είδαμε ότι η Σαμπντόρια είναι πολύ δυνατή ομάδα και μπορεί να κάνει μεγάλα διπλά. Δεν ξέρω αν όντως θα νικήσει, αλλά αυτή η απόδοση με τραβάει πολύ να το τολμήσω.

167 ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2


Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Καρπάτι και το 1,80 που δίνουν στο διπλό μου αρέσει πολύ.

171 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ: 2


Η Μέταλιστ είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του Ουκρανικού ποδοσφαίρου. Και γνωρίζουμε όλοι τα λεφτά που πέφτουν στην Ουκρανία. Η Ντέμπρετσεν πέρσι κατάφερε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελώντας όμως έναν σάκο του μποξ για τις Λυών, Φιορεντίνα και Λίβερπουλ. Δύσκολα τα πράγματα για τους Ούγγρους, πάμε για το διπλό του 2,00.

175 ΧΕΤΑΦΕ - ΟΝΤΕΝΣΕ
: 1

Μεγάλη η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι Δανοί να φύγουν από εκεί με θετικό αποτέλεσμα. Στο 1,40 ο άσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


151 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ 1
159 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2
162 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ 2
165 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2
167 ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2
171 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 2
175 ΧΕΤΑΦΕ - ΟΝΤΕΝΣΕ 1

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


159 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2
162 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ 2
165 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2
167 ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2
171 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 2

ΣΥΣΤΗΜΑ: 3,4,5
(Κοστίζει 4,80 €)

Δεν υπάρχουν σχόλια: