23/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ 23/11




Καλησπέρα σας,

Μετά από το ταμείο της Κυριακής, θέλουμε σήμερα να συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δύσκολα παιχνίδια σήμερα και καλύτερα να προτιμήσουμε Under/Over και τα Ειδικά Στοιχήματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Champions League και στη συνέχεια θα πούμε τις τελικές μας προτάσεις.

100 ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ


Η Σπαρτάκ Μόσχας ισοβαθμεί με τους Γάλλους αυτή τη στιγμή, αλλά υπερτερεί σ' αυτήν την ισοβαθμία, αφού είχε νικήσει με 1-0 μέσα στη Μασσαλία. Αυτό σημαίνει ότι της κάνει και η ισοπαλία. Άρα δεν έχει λόγο να ανοιχτεί. Δεν νομίζω να ξεφύγει από το under αυτός αγώνας, αφού μόνο με τη Ζίλινα έχουν καταφέρει να σκοράρουν αρκετά γκολ και οι δύο.

101 ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ένα βαθμό θέλει η Ρεάλ για να βρεθεί στους 16. Ο Άγιαξ μπορεί ακόμα και την δεύτερη θέη, αφού απέχει μόλις ένα βαθμό από τη δεύτερη Μίλαν. Η Ρεάλ έχει και το κλάσικο τη Δευτέρα, άρα θα είναι πιο προσεκτική. Όμως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι χαλαρός ο Μουρίνιο; Δύσκολο αυτό. Είναι και πολύ καλή η απόδοση του διπλού που δύσκολα θα την ξαναβρούμε. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα αυτό το ματς, θα προτιμήσω το over.

102 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ


Δεν λέω, φαβορί η Βασιλεία, αλλά όχι και 1,55! Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες. Ικανή για εκπλήξεις η Κλουζ, εγώ θα προτιμήσω να ρισκάρω και να κυνηγήσω το Χ2.

103 ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ


Καλή ομάδα η Μπράγκα, αλλά έχει απέναντί της μία Άρσεναλ που δεν είναι καθόλου αδιάφορη και θέλει και την πρώτη θέση. Πιστεύω ότι θα πάρουν το τρίποντο οι "κανονιέρηδες" και την τελευταία αγωνιστική θα πάρουν απέναντι στην Παρτιζάν την πρώτη θέση του ομίλου.

104 ΟΣΕΡ - ΜΙΛΑΝ


Ίσως το πιο ανοιχτό και κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας. Ο νικητής αποκτάει σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση και ο χαμένος κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Αυτό που βλέπω σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες, αφού δύσκολα θα κλειστεί κάποια στην άμυνα.

105 ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Η Σαχτάρ κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, περιμένωντας βέβαια μία ήττα της Άρσεναλ. Η Παρτιζάν θα το παλέψει το παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολα θα σταματήσει τους Ουκρανούς.

106 ΡΟΜΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Έχω πει ότι δεν ξανασχολούμαι με τη Ρόμα. Σήμερα έχει ένα προβάδισμα, λόγω του ότι η Μπάγερν έχει περάσει ήδη (και λογικά ως πρώτη) έτσι η Ρόμα έχει το παραπάνω κίνητρο. Η Μπάγερν έχει στραμμένη την προσοχή της στην Μπουντεσλίγκα που δεν πάει καθόλου καλά, άρα πάμε για τον άσο, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα την προτιμήσω.

107 ΤΣΕΛΣΙ - ΖΙΛΙΝΑ


Ουδεν σχόλιο... Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσα γκολ θα μπουν.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: