24/11/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24/11




Καλησπέρα σας,

Συνεχίζουμε με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, όπου η πέμπτη αγωνιστική φτάνει στο τέλος της. Πάμε να τους δούμε έναν-έναν αναλυτικά.

132 ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Είναι πολύ χαμηλή η απόδοση των Ρώσων για να τους προτιμήσω. Δεν με έχουν πείσει καθόλου μέχρι τώρα, ενώ από την άλλη μεριά, η Κοπεγχάγη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και είναι ικανή για όλα. Από την εικόνα πάντως των δύο ομάδων το βλέπω για under το παιχνίδι.

137 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Μεγάλη διαφορά επιπέδου. Μόνο νίκη θέλουν οι νυχτερίδες και δεν πρόκειται να χάσουν.

138 ΙΝΤΕΡ - ΤΒΕΝΤΕ

Αυτό το χάλι της Ίντερ να το εμπιστευτώ στο 1,40; Με τίποτα. Θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο.

139 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Over και No Goal. Χωρίς περαιτέρω σχόλια...

140 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Ύπουλο παιχνίδι. Οι ρίζες του Φέργκιουσον βλέπετε... Το πρώτο ματς το φέραν 0-0. Τώρα; Πάντως λόγω του ότι η Μάντσεστερ δεν έχει καθαρίσει ακόμα την πρόκριση, θα πάρει τη νίκη. Μην χάσει και την πρωτιά του ομίλου.

141 ΣΑΛΚΕ - ΛΥΩΝ

Η Λυών και με την ισοπαλία βολεύεται, αφού στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Χάποελ. Η Σάλκε θα το παλέψει, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Εγώ πάντως θα ποντάρω στο Χ.

142 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Τραγική η Βέρντερ τον τελευταίο καιρό. Σε καλή κατάσταση η Τότεναμ με έναν δαιμονισμένο Μπέιλ. Αλλά αξίζει ο άσος στο 1,40; Για μένα όχι.

143 ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αν θέλει να πάει στους 16 η Μπενφίκα, τότε πρέπει να νικήσει σήμερα. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα γιατί στην τελευταία αγωνιστική η Σάλκε θα πάει στην Πορτογαλία για δύο αποτελέσματα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: