12/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/12




Καλησπέρα σας,

Μέτρια μέρα χθες, αφού πιάσαμε μόλις 4 από τις 9 προτάσεις μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αφού υπάρχει και ο παράγοντας καιρός αυτό το διάστημα. Ελπίζουμε σήμερα να πάμε καλύτερα με στόχο φυσικά το απόλυτο!
Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε σήμερα...

327 ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χ

Δύο ομάδες αρκετά δυνατές. Η Βαγιεκάνο φυσικά είναι καλύτερη και είναι μέσα στις τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Όμως δεν είναι τόσο δυνατή εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι δεν θα χάσει από τη Σαλαμάνκα, που τους περισσότερους βαθμούς τους παίρνει μακριά από τον κόσμο της.

343 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: 1


Η Μπόλτον μέσα στην έδρα της χάνει πάρα πολύ δύσκολα και έχει καταφέρει να νικήσει ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου από την Μπλάκμπερν. Έχουν την δυνατότητα οι γηπεδούχοι να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο και να συνεχίσουν την πολύ αξιόλογη φετινή τους πορεία.

344 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ: 1


Η Γκρόνινγκεν έτσι και πήγαινε λίγο καλύτερα εκτός έδρας, θα ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει μέγαλο πρόβλημα. Πάντως μέσα σε αυτό έχει την καλύτερη επίδοση στο Πρωτάθλημα, αφού σε 9 αγώνες έχει 8 νίκες και μόνο 1 ισοπαλία 2-2 με τον Άγιαξ. Η Άλκμααρ μπορεί να είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι, αλλά δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν λίγα χρόνια. Πιστεύω ότι η Γκρόνινγκεν θα φτάσει σε νέα νίκη σήμερα.

348 ΚΑΛΙΑΡΙ - ΚΑΤΑΝΙΑ: 1


Η Κάλιαρι είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ από την άλλη μεριά, η Κατάνια μακριά από τη δική της έδρα δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Όχι μόνο αυτό όμως, οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ γενικότερα και ακόμα χειρότερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Για την Κάλιαρι, δίνει αγώνα δρόμου να προλάβει ο πρώτος της σκόρερ Μάτρι, ενώ η Κατάνια έχει τρεις σημαντικές απουσίες.

350 ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2


Η Μπρέσια είναι καλή στην έδρα της, αλλά η Σαμπντόρια δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και αν παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο θα πάρει το τρίποντο σήμερα.

364 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1


Εντάξει, πολύ καλή η Εσπανιόλ. Μέσα στην έδρα της είναι τρομερή και χάνει μόνο με αίτηση, αλλά μακριά από αυτήν δύσκολα κερδίζει και ειδικά σήμερα, είναι... Σαν Μαμές. Στον λάκο των λεόντων δεν περνάνε άλλες καλύτερς ομάδες και δύσκολα δεν θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι.

366 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΕΒΑΝΤΕ: 1

Η Χιχόν είναι αρκετά καλή ομάδα και την αδικεί η θέση που βρίσκεται. Έχει βγάλει δύσκολα παιχνίδια και κάποτε πρέπει να αρχίσει να παίρνει τρίποντα. Απέναντι στην νεοφώτιστη Λεβάντε είναι επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί για να μην μπουν σε περαιτέρω μπελάδες οι "ερυθρόλευκοι".

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello everybody, it's Anthony from Canada I like Electronics and French studying. I work for a game translation company. Life's good here!