15/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/12




Καλησπέρα σας,

Τελευταία αγωνιστική για τους μισούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα. Οι υπόλοιποι όμιλοι θα παιχτούν αύριο ίδιες ώρες με τους σημερινούς. Κατ' αρχάς να πω για τον Π.Α.Ο.Κ. δυο λόγια. Είναι πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα χάσει ο δικέφαλος του βορρά. Όμως δεν πρόκειται να ακουμπήσω το παιχνίδι αυτό, γιατί βλέπω ότι πέφτει συνεχώς η απόδοση της Ντιναμό.
Κατά τ' άλλα δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα καθώς τα περισσότερα παιχνίδια είναι αδιάφορα.
Πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα...

137 ΚΑΡΠΑΤΙ ΛΙΒ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 2

Η Καρπάτι Λιβ δεν έχει βαθμό ακόμα, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη προκριθεί. Φυσικά θέλει την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά γι' αυτό της αρκεί και η ισοπαλία. Ο μόνος λόγος που επιλέγω το διπλό, είναι η αρκετά καλή απόδοση η οποία δίνει για τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ομάδων.

140 ΝΑΠΟΛΙ - ΣΤΕΑΟΥΑ: 1

Η Νάπολι χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη για να πάρει τη δεύτερη θέση από τους Ρουμάνους. Η Στεάουα βολεύεται και με την ισοπαλία. Όμως η Νάπολι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα της θα καταφέρει πιστεύω να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Η απόδοση είναι λίγο εως πολύ απαράδεκτη, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τη σημερινή μέρα.

142 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: UNDER


Μιλάμε για το καλύτερο ματς της μέρας. Χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι δύο ομάδες κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη θέση. Η ισοπαλία ευνοεί τη Σεβίλλη που είναι ένα βαθμό πάνω από τους Γερμανούς. Δεν ξέρω ποιά θα νικήσει, αλλά πιστεύω ότι θα πέσουν κορμιά στον αγώνα αυτόν και δεν θα μπουν πολλά γκολ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: