5/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5/12




Καλησπέρα σας,

Χθες τα πήγαμε σχετικά καλά, αν και κάποια παιχνίδια μας την έκαναν.
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια, που είναι αρκετά και ελπίζω να πιάσουμε όσα περισσότερα γίνεται...

326 ΑΟΥΕ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: 1

Η απόδοση που δίνεται στον άσο της Άουε είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρωτοπόρος της δεύτερης κατηγορίας και παίζει με την πρωτελευταία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας διατηρούν το απόλυτο των νικών έχοντας δεχθεί μόλις τρία τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει μόνο μία νίκη εκτός έδρας και κατά τ' άλλα γνωρίζουν μόνο ήττες. Αυτό το 1,80 που παίζεται λοιπόν η Άουε νομίζω ότι πραγματικά αξίζει.

342 ΦΕΝΛΟ - ΡΟΝΤΑ: 2


Η Ρόντα τα πάει πάρα πολύ καλά και ειδικά εκτός έδρας έχει πετύχει περισσότερες νίκες απ' ότι στην έδρα της. Η Φένλο έχει μαζέψει μόλις εννέα βαθμούς και αυτή και η Βίλεμ είναι οι βασικές υποψήφιες για να υποβιβαστούν απ' ευθείας. Μπορεί να φύγει με το τρίποντο η Ρόντα.

343 ΛΕΤΣΕ - ΤΖΕΝΟΑ: 2

Πολύ ποιοτική ομάδα η Τζένοα και φυσικά καλύτερη από την Λέτσε. Η Λέτσε που εντός έδρας τα πάει καλά, αλλά αυτό το 2,10 στο οποίο παίζεται περίπου η Τζένοα πραγματικά αξίζει τον κόπο λόγω της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων.

346 ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1


Η Τσεζένα έχει μία δύναμη. Την έδρα της. Λάτσιο και Μίλαν το είδαν για τα καλά και μάλλον θα το δει και η Μπολόνια σήμερα, η οποία το μόνο που έχει να επιδείξει εκτός έδρας είναι μόνο δύο ισοπαλίες.

347 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ: 1


Η Φιορεντίνα πάει πολύ χειρότερα σε σχέση με τις προσδοκίες της. Νομίζω πως είναι ώρα να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση και η Κάλιαρι είναι μία ευκαιρία. Δεν νομίζω να την αφήσει να πάει χαμένη.

357 ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.: 1

Σπάνια βάζω αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί σε όλους. Σήμερα διάλεξα αυτόν τον αγώνα κυρίως λόγω του νέου γηπέδου της Λάρισας, το οποίο θα ανεβάσει σίγουρα την ψυχολογία της ομάδας. Απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. που δεν είναι και στα καλύτερά του μπορεί να νικήσει και να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νεόχτιστο στάδιο.

363 ΜΑΛΑΓΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: 1


Η Μάλαγα του Πελεγκρίνι πρέπει να αρχίσει να κάνει νίκες. Έχει πολύ καλό υλικό και κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο υλικό από τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Η Ράσινγκ είναι αρκετά αποδυναμωμένη τα τελευταία χρόνια και η Μάλαγα μπορεί να φτάσει στο τρίποντο.

371 ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 2

Η Άντερλεχτ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην κορυφή και δεν θέλει αμέσως να πέσει ξανά στη δεύτερη θέση. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν εντυπωσιάζει και η απόδοση της Άντερλεχτ νομίζω ότι αποτελεί ευκαιρία.

389 ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΓΚΕΝΚ: 2

Όμοια περίπτωση με την Άντερλεχτ και η Γκένκ, η οποία σε κάθε περίπτωση πρέπει να νικήσει. Είτε για να μείνει στο κυνήγι της κορυφής, είτε για να περάσει ξανά πρώτη. Η αδύναμη Γκέρμιναλ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ




Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: