7/12/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ 7/12

Καλησπέρα σας,

Μετά από ένα καλό Σαββατο-Κύριακο, όπου πιάσαμε τους περισσότερους αγώνες τους οποίους προτείναμε, είμαστε έτοιμοι για ένα Ευρωπαϊκό διήμερο.
Πάμε να δούμε τι έχει το πρόγραμμα σήμερα...

103 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΙΝΤΕΡ


Παίζουν οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες της Ευρώπης. Απρόβλεπτες και οι δύο και ειδικά τώρα που έχει τελειώσει ο όμιλος. Δεν μπορώ να πω ποιός θα κερδίσει, αλλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

104 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Μα τι απόδοση είναι αυτή στην Κοπεγχάγη; Με τον πρέσβη της Ελλάδος παίζει αν δεν το έχετε καταλάβει. Θα νικήσουν οι Δανοί και πιστεύω χωρίς ναδεχτούν γκολ.

105 ΛΥΩΝ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κανένα σχόλιο γι' αυτό το παιχνίδι...

106 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΒΑΛΕΝΘΙΑ


Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, αφού οι δύο ομάδες κοντράρονται για την πρωτιά. Η Μάντσεστερ έχει και την ισοπαλία, ενώ η Βαλένθια θέλει μόνο τη νίκη. Οποιαδήποτε κιόλας νίκη, αφού υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Η Μάντσεστερ βέβαια δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα στη διοργάνωση. Πάντως σ' αυτήν την απόδοση δεν την ποντάρω. Πιστεύ ότι θα είναι under το παιχνίδι και είναι πολύ πιθανό να σπάσει ο άσος.

107 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Αδιάφορη η Μπαρτσελόνα και γι' αυτό θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές. Βέβαια δεν νομίζω να έχουν ξεχάσει την περσινή ήττα. Αυτό που έχω δει από τη Ρούμπιν είναι ότι δύσκολα σκοράρει, αφού μόνο με πέναλτι έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλλον δεν θα τα καταφέρει ούτε σήμερα.

108 ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΑΛΚΕ


Έτσι όπως τα έκανε η Μπενφίκα έμεινε έξω και πλέον θέλει νίκη μην γίνει καμία στραβή και την πετάξει έξω και από το Γιουρόπα η Χάποελ. Η Σάλκε είναι πρώτη με ένα βαθμό διαφορά, αλλά δεν νομίζω να το αφήσει η Μπενφίκα το παιχνίδι στηριζόμενη στη Λυών. Βέβαια το 1,70 δεν είναι απόδοση αλλά μάλλον δεν θα σπάσει.

109 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Πολύ αδιάφορο παιχνίδι. Η Ρέιντζερς έχουν πέντε βαθμούς και είναι σίγουροι στην τρίτη θέση. Από την άλλη οι Τούρκοι θέλουν μετά το παρθενικό τους γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, να κάνουν και την παρθενική τους νίκη. Απέναντι στους αδιάφορους Σκωτσέζους μπορούν να τα καταφέρουν.

110 ΤΒΕΝΤΕ - ΤΟΤΕΝΑΜ


Η Τβέντε δεν είναι και στα καλύτερά της και η Τότεναμ πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Συν του ότι οι Ολλανδοί είναι τρίτοι και αδιάφοροι, ενώ οι Άγγλοι θέλουν την πρωτιά. Θα προτιμήσω το διπλό...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΚΩΔ.

ΑΓΩΝΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

ΕΠΙΛΟΓΗ 2





103

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

GOAL


104

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1

NO GOAL

105

ΛΥΩΝ – ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

1


106

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Χ2

UNDER

107

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

1

NO GOAL

108

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΑΛΚΕ

1


109

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

1


110

ΤΒΕΝΤΕ – ΤΟΤΕΝΑΜ

2



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: