22/1/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22/1



Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε σήμερα με το κουπόνι γεμάτο και πάλι μετά από αρκετό καιρό. Το περασμένο Σάββατο τα πήγαμε σχετικά καλά και πάμε σήμερα να τα πάμε ακόμα καλύτερα.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες που έχουμε επιλέξει.

133  ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΑΛΚΕ: 1

Με αρκετό ρίσκο πάμε στον άσο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να νικήσει το Αννόβερο. Η αλήθεια είναι πως το επέλεξα λόγω απόδοσης, που την περίμενα πιο χαμηλή. Περίμενα το Αννόβερο να δίνεται ελαφρώς φαβορί και όχι η Σάλκε. Οι γηπεδούχοι κάνουν εξαιρετική σεζόν και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέσα στην έδρα τους δύσκολα πετάνε βαθμούς, ενώ η Σάλκε μακριά από τη δική της έδρα δυσκολεύεται όχι μόνο να νικήσει, αλλά και να σκοράρει. Σαν απόδοση αξίζει πάρα πολύ για ζητούμενο αυτό το παιχνίδι.

137  ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 1

Και αυτό το παιχνίδι το επέλεξα λόγω απόδοσης. Η Φράιμπουργκ έχει μία εξαιρετική έδρα, όπου βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα σε κάθε παιχνίδι. Έχει 6 νίκες και 3 ήττες στο γήπεδό της, έχοντας νικήσει ομάδες όπως το Αμβούργο και η Μάιντζ, ενώ οι ήττες της προήλθαν από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, την Σάλκε και τη Σαν Πάουλι. Απέναντι στην ντεφορμέ Νυρεμβέργη που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, δεν νομίζω να έχει απώλειες.

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Από την Τσάμπιονσιπ έχω επιλέξει δύο αγώνες. Ο πρώτος βρίσκεται στον κωδικό 149, όπου η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Σουόνσι. Η Μπάρνσλεϊ πληρώνει την τραγική εκτός έδρας εικόνα της και γι' αυτό βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η Σουόνσι είναι εξαιρετική στην έδρα της, αλλά μακριά της είναι μέτρια. Αν το δούμε το παιχνίδι σαν βαθμολογικές θέσεις και μόνο, σίγουρα δικαιολογείται η απόδοση της Μπάρνσλεϊ, αλλά το γεγονός ότι μέσα στην έδρα της χάνει βαθμούς υπερβολικά δύσκολα, κάνει το 3,15 να φαντάζει δώρο. Εγώ θα το ποντάρω πάντως...
Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Νόργουιτς στον κωδικό 152.  Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας και το είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς. Καλή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά αν παίξει τη μπάλα της η Νόργουιτς θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

ΑΓΓΛΙΑ 2

Ένα παιχνίδι από αυτήν την κατηγορία έχουμε σήμερα. Αυτό στον κωδικό 168 ανάμεσα σε Μπράντφορντ και Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι πάνε σχετικά καλά στην έδρα τους και απέχουν εφτά βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Η Μπέρτον δεν τα πάει και τόσο καλά μακριά από το γήπεδό της και είναι από τις υποψήφιες για υποβιβασμό.

219  ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΜΠΕΤΙΣ: Χ

Δύο καλές ομάδες που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Φυσικά η Βιγιαρεάλ Β' δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, αφού στην Πριμέρα βρίσκεται η Βιγιαρεάλ. Όμως τα πάει καλά φέτος και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Η Μπέτις τα πάει πάρα πολύ καλά και δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει την απ' ευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Δύσκολο το βλέπω να ξεφεύγει από το "Χ" αυτό το ματς.

223  ΟΥΕΣΚΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: Χ

Η Ουέσκα είναι ομάδα της ισοπαλίας. Σε 9 εντός έδρας παιχνίδια, έχει 1 νίκη, 2 ήττες και 7 ισοπαλίες!!! Και συντελεστή τερμάτων 7-7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζεται μόνο στο 1,85 και θα προτιμήσω φυσικά την ισοπαλία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: