29/1/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29/1



Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,

Ένα ακόμα Σαββατο-Κύριακο γεμάτο με αγώνες αν και το κουπόνι είναι μικρότερο από το περασμένο, γιατί αρκετοί αγώνες των Αγγλικών Πρωταθλημάτων δεν γίνονται λόγω του Κυπέλλου.
Εμείς προπαθήσαμε και πάλι να βγάλουμε τα προγνωστικά μας και πάμε για όσο το δυνατόν καλύτερα.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...


246  ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: 1

Η Μπέρμιγχαμ είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας και μάλιστα καλού επιπέδου. Φέτος έκανε πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει να διακριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και το μόνο που δείχνει να κυνηγάει είναι η παραμονή της. Το Κύπελλο πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για διάκριση και το ανώτερο επίπεδο της Μπέρμιγχαμ έναντι της Κόβεντρι σίγουρα θα τη βοηθήσει να πάρει τη νίκη.

247  ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΕΡΤΟΝ: 1

Μεγάλο φαβορί η Μπέρνλι για την πρόκριση αφού είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους.Η Μπέρτον, ομάδα της League 2, δεν τα πάει καλά ούτε στο Πρωτάθλημά της και κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό στην Κόνφερανς. Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Κύπελλο και η πολύ δυνατή Μπέρνλι μπορεί εύκολα να πάρει την πρόκριση.

266  ΡΟΔΕΡΑΜ - ΣΤΟΚΠΟΡΤ: 1

Η Ρόδεραμ βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη φέτος. Από την άλλη μεριά, η Στόκπορτ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία. Αν και οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν να παίρνουν βαθμούς ευκολότερα μακριά από την έδρα τους, απέναντι στην Ρόδεραμ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

268  ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: 1

Η πρωτοπόρος της League 2, Τσέστερφιλντ, υποδέχεται την Μπράντφορντ που μακριά από το γήπεδό της έχει σκοράρει μόλις 9 φορές. Οι γηπεδούχοι, προστατεύοντας την έδρα τους στις περισσότερες των περιπτώσεων και παίζοντας πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο μπορούν να πάρουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει τουλάχιστον 6 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο.

281  ΟΥΕΛΒΑ - ΕΛΤΣΕ: Χ

Ομάδες των πολλών ισοπαλιών και λίγων τερμάτων και οι δύο. Γενικά σε ένα Πρωτάθλημα που επικρατούν οι ισοπαλίες και τα under είναι μία πολύ καλή επιλογή και τα δύο σημεία σε αυτόν τον αγώνα.

304  ΜΑΛΑΓΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1

Η Μάλαγα παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και η θέση που βρίσκεται την αδικεί. Έχει πέσει πολύ χρήμα σε αυτήν την ομάδα και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι έχει στόχο να διατηρήσει φέτος την ομάδα στην Πριμέρα. Παίζει άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και απέναντι στην Σαραγόσα των 0 νικών και τεσσάρων τερμάτων σε 9 εκτός έδρας αγώνες, μπορεί να πάρει τη νίκη που θα την ξεκολήσει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Πάμε για την τρίτη νίκη της Μάλαγα στο Ροσαλέδα.

 305 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ: 1

Η Σοσιεδάδ εντυπωσιάζει στο Ανοέτα και δύσκολα χάνει βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις. Η Αλμερία, σαφώς επηρρεασμένη ψυχολογικά από την ήττα στο Καμπ Νου την Τετάρτη για το Κύπελλο και κουρασμένη σε σχέση με τους γηπεδούχους, δεν νομίζω να μπορέσει να αντισταθεί.

320  ΑΡΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 2

Εαν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο η Παρί φέτος, είναι αναγκασμένη να νικάει ομάδες όπως η υποβιβασμένη Αρλ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους πρωτευουσιάνους και είναι ένα πολύ καλό σημείο το διπλό.

325  ΣΟΣΟ - ΡΕΝ: 1

Η Σοσό είναι από τις καλύτερες ομάδες στην έδρα της μέσα. Δεν πετάει βαθμούς εύκολα και απέναντι στην Ρεν που είναι πολύ μέτρια εκτός έδρας, πιστεύω πως θα πάρει μία εύκολη νίκη.

336  ΛΙΛ - ΛΑΝΣ: 1

Αυτά είναι παιχνίδια που μπορούν να διατηρήσουν την Λιλ στην κορυφή του Σαμπιονά και είναι ματς, τα οποία η Λιλ οφείλει να κερδίζει. Μόλις μία νίκη έχει η Λανς μακριά από την έδρα της και απέναντι στην πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος δεν έχει ελπίδα...
  
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: