23/5/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/5/2010

Καλησπέρα σας,

Μετά τη χθεσινή 100% επιτυχία πάμε με τον ίδιο στόχο και σήμερα. Και πάλι ελάχιστα τα ενδιαφέροντα παιχίδια καθώς δεν πρόκειται να κάτσουμε να ασχοληθούμε με αποδόσεις του 1,30 στο Χ στην Ιταλία. 4 σημεία θα προτείνουμε και σήμερα, όλα από τη Β' Ισπανίας.

ΙΣΠΑΝΙΑ 2

251 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Αδιάφορο παιχνίδι από τη Βιγιαρεάλ Β', ενώ και η Ταραγόνα δεν νομίζω να κινδυνεύσει να υποβιναστεί. Άρα χωρίς ενδιαφέρον το ματς και για τις δύο πλευρές και θα τολμήσουμε να ποντάρουμε στο Χ που δίνει απόδοση 3,00.

256 ΚΑΝΤΙΘ - ΜΟΥΡΘΙΑ

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε ένα ματς ο θάνατος σου η ζωή μου, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Η Μούρθια δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της και αυτό η Κάντιθ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Η Κάντιθ ποντάρει στην έδρα της τη σωτηρία της, ενώ η Μούρθια εκτός έδρας είναι κάπως αδύναμη. Ο άσσος στο 2,10.

257 ΟΥΕΛΒΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Η Ουέλβα με τους 49 βαθμούς που έχει μαζέψει έχει διώξει το άγχος και είναι παντελώς αδιάφορη. Από την άλλη η Χέρκουλες δίνει τα πάντα για να μπει μέσα στην τριάδα της ανόδου. Καλύτερη σαν ομάδα οι φιλοξενούμενοι πιστεύω πως θα σπάσουν αυτήν την κακοδαιμονία στα εκτός έδρας παιχνίδια τους φέτος και θα κάνουν το διπλό, το οποίο δίνει απόδοση 2,20.

264 ΜΠΕΤΙΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Μπέτις δεν έχει χάσει ακόμα τις ελπίδες της για την άμεση επαναφορά της στην Πριμέρα. Για να μην τις χάσει σήμερα, πρέπει να νικήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αλλιώς μάλλον θα ξεχάσει αυτό το σενάριο. Από την άλλη μπορεί η Σοσιεδάδ να είναι στην πρώτη θέση, αλλά νομίζω ότι έχει άλλα ματς (κυρίως εντός έδρας) για να εξασφαλίσει την άνοδο. Πάμε λοιπόν στον άσσο με απόδοση 1,95.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

251 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ
256 ΚΑΝΤΙΘ - ΜΟΥΡΘΙΑ 1
257 ΟΥΕΛΒΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 2
264 ΜΠΕΤΙΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: