16/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16/6

Καλησπέρα σας,

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ άσχημη για μας. Δεν πετύχαμε ούτε ένα από τα τρία σημεία που δώσαμε. Δεν θέλουμε ούτε να την θυμόμαστε αυτή τη μέρα!!
Φρέσκα κουλούρια όμως και συνεχίζουμε με τους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Που παρεπιμπτώντος να τονίσω για άλλη μία φορά ότι μέχρι στιγμής είναι ένα από τα χειρότερα Μουντιάλ, αν δεν είναι το χειρότερο που έχουμε δει. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά

149 ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ

Ελπίζω να μην μας διαψεύσει και η Χιλή και να νικήσει την Ονδούρα. Οι Ονδουριάνοι είναι πολύ άπειροι από Παγκόσμια Κύπελλα. Από την άλλη, η Χιλή σίγουρα με περισσότερες παραστάσεις έχει το προβάδισμα. Διαθέτουν πολύ καλό υλικό οι Λατίνοι και έπαιξαν και πολύ καλό ποδόσφαιρο στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής. Πάμε για διπλό λοιπόν του 1,40 ενώ μπορούμε να ποντάρουμε και στα 2-3 γκολ που δίνει κάτι παραπάνω (1,75).

150 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Τώρα να κάτσουμε να ποντάρουμε στον άσσο του 1,15 το βρίσκω περιττό. Προτιμώ να πάω στο under του 1,85. Οι λόγοι για την επιλογή αυτή είναι δύο. Πρώτον, ότι γενικά σε όλη τη διοργάνωση ακόμα και από τα φαβορί δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο και όπως όλα δείχνουν ούτε η Ισπανία θα αποτελέσει εξαίρεση. Ο δεύτερος λόγος είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Ελβετίας. Δύσκολα δέχονται γενικά γκολ οι Ελβετοί και εφόσον δεν θα σκοράρουν λογικά, δεν νομίζω να δεχτούν τρία τέρματα σήμερα.

151 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Στον πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης όπου και οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή την πρόκριση. Η Νότιος Αφρική έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον πρώτο της αγώνα. Από την άλλη η Ουρουγουάη δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης λόγω του ότι είναι διοργανωτές οι Αφρικάνοι θα έχουν την εύνοια του κοινού και μπορεί και μια μικρή εύνοια της διαιτησίας. Εκτίμησή μας, ο άσσος του 3,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

149 ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ 2, 2-3 ΓΚΟΛ
150 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ UNDER
151 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

149 ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ 0-2 (6,50)
150 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 2-0 (6,00)
151 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1-0 (8,50)

Καλή σας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: