17/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 17/6

Καλησπέρα σας,

Συνεχίστηκε και χθες το κακό θέαμα που παρακολουθούμε από της 11 Ιουνίου. Εμείς πιάσαμε το under της Ισπανίας και το διπλό της Χιλής, χάσαμε όμως τον άσσο της Νοτίου Αφρικής. Συνεχίζουμε σήμερα για να πιάσουμε και τα τρία. Πάμε να δούμε...

206 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
Ο κόσμος το πήρε απόφαση ότι γκολ δεν πρόκειται να δει. Γι' αυτό το under έχει πιο μικρή απόδοση από το over. Περίεργο φυσικά για παιχνίδι της Αργεντινής. Ο άσσος δίνει μόλις 1,30. Εγώ θα προτιμήσω να πάω στο over του 1,85 γιατί πρώτον δεν ξέρω αν θα ξαναβρούμε αυτήν την απόδοση σε παιχνίδι της ομάδας του Μαραντόνα και δεύτερον, η Νότια Κορέα δεν είναι και καμμία ομάδα που θα κλειστεί όλη πίσω και θα αμύνεται μόνο. Θα βγει μπροστά και θα διεκδηκίσει ό,τι μπορεί.

207 ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ

Αυτή η Ελλάδα με απογοήτευσε πλήρως. Από την άλλη η Νιγηρία έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι με την Αργεντινή. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα έχασε και μία πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Δύσκολο το βλέπω να καταφέρει η Ελλάδα να πάρει βαθμό. Πιστεύω ότι οι Αφρικάνοι θα νικήσουν, αλλά λόγω του ότι δεν ξέρω πόσοι μπορούν να πάνε κόντρα στην Εθνική μας, πιστεύω ότι καλή απόδοση δίνει η επιλογή του να μπουν 0-1 γκολ. 2,35 δίνει και νομίζω ότι έχει αρκετές πιθανότητες.

209 ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ

Αυτή η Γαλλία είναι ίσως η χειρότερη ομάδα από τις λεγόμενες μεγάλες. Το Μεξικό έχει καλή και οργανωμένη ομάδα. Όμως, η Γαλλία έχει τη δυνατότητα να "υπνωτίζει" τον αντίπαλο στον δικό της ρυθμό. Για under το βλέπω και πιθανότατα 0-0. Χ λοιπόν με απόδοση 3,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

206 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 1, OVER
207 ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ 2, 0-1 ΓΚΟΛ
209 ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ Χ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

206 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 3-0 (9,00)
207 ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ 0-1 (6,00)
209 ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ 0-0 (6,00)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: