18/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18/6

Καλησπέρα σας,

Χθες είδαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια, τα δύο για τον δεύτερο όμιλο, και ένα που ξέραμε πως θα εξελιχθεί και ήταν αυτό της Γαλλίας με το Μεξικό. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν αυτό το παιχνίδι, χθες ήταν η πρώτη μέρα που είδαμε ωραία παιχνίδια με μπόλικο ενδιαφέρον. Ελπίζουμε και σήμερα να δούμε όμορφα παιχνίδια σε συνδυαδμο με στοιχηματική επιτυχία.
Αναλυτικότερα...

210 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ


Οι Γερμανοί στην πρεμιέρα έδειξαν ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν εντυπωσίασαν κιόλας. Μάλιστα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λόγω του αριθμιτικού πλεονεκτήματος που είχαν από την αποβολή του Κάχιλ. Οι Σέρβοι, φανερά αγχωμένοι στην πρεμιέρα έχασαν από τους ταχύτατους Γκανέζους χάρη σ' ένα ατομικό λάθος που επέφερε και το πέναλτι. Είναι καλή ομάδα η Σερβία (επιμένω εγώ) και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους Γερμανούς. Χώρια ότι σε τέτοιο παιχνίδι δεν θα ποντάρω τη Γερμανία στο 1,50. Πάμε για Χ2 λοιπόν με απόδοση 2,10.

211 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ

Οι Σλοβένοι έδειξαν σφιχτή ομάδα που μπορεί να διεκδικίσει αποτελέσματα. Τίποτα όμως το τρομερό επιθετικά. Από την άλλη, οι Αμερικάνοι έχουν κάνει τρομερά βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο και διαθέτουν πολύ αξιόμαχη ομάδα. Πάμε για το διπλό του 1,90.

212 ΑΓΓΛΙΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ

Δεν έχουμε και πολλά περιθώρια στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με απόδοση μόλις στο 1,15, το λογικό φαβορί Αγγλία θα το πάρει το ματς. Δεν αξίζει όμως τον στοιχηματισμό. Με μπόλικο ρίσκο θα προτείνουμε το Χ ημίχρονο - 1 τελικό που δίνει απόδοση 4,50.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

210 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Χ2
211 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ 2
212 ΑΓΓΛΙΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ Χ-1 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: