24/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 24/6




Καλησπέρα σας,

Χθες είχαμε την πολύ μεάλη έκπληξη της νίκης της Αυστραλίας, όμως δεν κατάφεραν τελικά να προκριθούν, λόγω της διαφοράς τερμάτων. Έτσι από τα χθεσινά παιχνίδια βγήκαν άλλες τέσσερις ομάδες που πέρασαν στη δεύτερη φάση. Έτσι έχουμε τα πρώτα ζευγάρια, με την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, την Αργεντινή να αντιμετωπίζει το Μεξικό, την Αμερική να έρχεται κόντρα στην Γκάνα και το πρώτο ντέρμπι σε αυτήν τη φάση με Γερμανία και Αγγλία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.
Αυτή είναι προς το παρών η εξέλιξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σήμερα, άλλοι δύο όμιλοι θα ολοκληροθούν και πάμε να δούμε τους αγώνες...

208 ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Η Παραγουάη έχει δείξει ότι έχει πολύ καλή ομάδα και δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Νεοζηλανδούς. Άλλωστε οι Λατίνοι δεν κατεβαίνουν καθόλου αδιάφοροι, αφού σε περίπτωση ήττας μένουν εκτός συνέχειας, ενώ μόνο με νίκη θα πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου που θα τους κάνει να αποφύγουν την Ολλανδία. Πάμε λοιπόν για τον άσσο του 1,35.

209 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Πως το κάνουν αυτό οι Ιταλοί και σε κάθε διοργάνωση φτάνουν στον τελευταίο τους αγώνα να διεκδικούν την πρόκριση δεν το έχω καταλάβει. Και στη συνέχεια μπορούν να πάνε να πάρουν και το Κύπελλο. Είναι τρελλοί αυτοί οι Ιταλοί μάλλον, αλλά στο τέλος (σχεδόν πάντα) παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν νομίζω να καταφέρουν οι Σλοβάκοι να τους αφήσουν εκτός συνέχειας. Πάμε για το διπλό λοιπόν του 1,45 αν και αυτή η απόδοση δεν δικαιολογείται από την μέχρι τώρα εικόνα των Πρωταθλητών Κόσμου.

210 ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Καθόλου αμελητέα ποσότητα οι Ιάπωνες και μας το έδειξαν και στους δύο αγώνες που έδωσαν. Είναι σκληρά καρύδια, αλλά και οι Δανοί δεν πάνε πίσω. Πολύ σφιχτή και οργανωμένη ομάδα και διαθέτει παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι θα πάρουν τελικά τη νίκη. Ένας άσσος που δίνει απόδοση 2,10.

044 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Είναι το πιο δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι της ημέρας, καθώς και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες. Δεν θα ρισκάρω με σημείο, αλλά επειδή προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι, προτείνουμε το ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ που έχει απόδοση 2,00.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

208 ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 1
209 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 2
210 ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ 1
044 ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 413 (ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ & ΟΙ ΔΥΟ)

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: