25/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25/6




Καλησπέρα σας,

Η χθεσινή μέρα για μας δεν πήγε και τόσο καλά αφού πιάσαμε μόνο το ότι θα σκόραραν και η Ολλανδία και το Καμερούν. Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη έγινε, λοιπόν, χθες και η Ιταλία έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου! Αυτή και η Γαλλία είναι οι δύο τεράστιες "αποχωρήσεις" από τη διοργάνωση. Και μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν οι δύο φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ. Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων, με άλλους τέσσερις αγώνες που θα κρίνουν (για κάποιους τυπικά, για άλλους ουσιαστικά) την πρόκριση στη δεύτερη φάση.
Πάμε να τους δούμε...

213 ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Ελάχιστες εως ανύπαρκτες οι πιθανότητες της Ακτής να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες περί μίας μεγάλης έκπληξης, δηλαδή νίκης των Βορειο Κορεατών. Έτσι κι αλλιώς η απόδοση των Αφρικανών δεν με ικανοποιεί και θα προτιμήσω το over, αφού θέλουν πολλά γκολ οι Ιβοριανοί για να προκριθούν και ίσως στην αρχή του παιχνιδιού να τα διεκδικήσουν. Το over δίνει απόδοση 1,65, ενώ για τους πιο τολμηρούς υπάρχει η επιλογή 4-6 ΓΚΟΛ που δίνει 2,90.

214 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Λογικά και οι δύο έχουν περάσει. Η Βραζιλία σίγουρα, ενώ η Πορτογαλία για να μείνει εκτός πρέπει να γνωρίσει την ήττα και η Ακτή Ελεφαντοστού πρέπει να βάλει πολλά γκολ για να καλύψει τη διαφορά τερμάτων καθώς οι Πορτογάλοι έχουν +7 και η Ακτή -2. Άρα λογικά και οι Πορτογάλοι είναι στους 16. Επομένως το παιχνίδι θα γίνει στα ίσια. Όμως από την άλλη, οι δύο χώρες έχουν καλές σΧέσεις και δεν ξέρουν ακόμα τι θέση θα βγει η Ισπανία, σε περίπτωση που κάποια θέλει να την αποφύγει. Πιστεύω πως θα έρθει ισόπαλο το παιχνίδι για να είναι βέβαιοι και οι δύο μην γίνει η στραβή από τον άλλο αγώνα και μετά τρέχουν να το σώσουν. Θα πάνε χαλαρά και θα μείνουν και οι δύο ευχαριστημένοι. Χ λοιπόν με απόδοση 2,65.

215 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ

Οι Ελβετοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και μάλιστα θα είναι καλό για αυτούς να καταφέρουν να σκοράρουν πάνω από μία φορά. Η Ονδούρα δεν δείχνει να μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, άρα πάμε για νίκη των Ελβετών (1,40) και πιστεύω πως το ματς θα λήξει 2-0 (6,50).

216 ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Άλλη μία μεγάλη ομάδα, και μάλιστα το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ για την κατάκτηση του τροπαίου, κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Η Ισπανία θέλει νίκη για να προκριθεί, αλλά το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Μπιέλσα. Σίγουρα θα υπάρχει άγχος στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ η Χιλή θα είναι μαζεμένη στην αρχή και θα περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Η απόδοση για νίκη των Ισπανών δεν με ικανοποιεί, αφού το 1,35 δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Θα προτιμήσω το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ που δίνει 2,25.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

213 ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ OVER, 4-6 ΓΚΟΛ
214 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ
215 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ 1, ΣΚΟΡ 2-0
216 ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: