26/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26/6




Καλησπέρα σας,

Χθες στην τελευταία μέρα των ομίλων πιάσαμε το over στο παιχνίδι Βόρεια Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού και το Χ στο Βραζιλία - Πορτογαλία. Δυστυχώς ο τελευταίος όμιλος μας την έκανε... Από σήμερα περνάμε στα σημαντικά. Νοκ άουτ από εδώ και πέρα τα παιχνίδια και η αγωνία θα βρίσκεται στο κατακόρυφο. Πάμε να δούμε όμως πως ξεκινάει το πρόγραμμα...

217 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
Οι Λατινο Αμερικάνοι στον πρώτο γύρο έδειξαν καλά στοιχεία. Το ίδιο βέβαια και οι Κορεάτες. Όμως για την Κορέα και μόνο αυτή η πρόκριση είναι επιτυχία. Η Ουρουγουάη έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο και είναι το λογικό φαβορί. Πιστεύω πως το ενενηντάλεπτο θα βγάλει νικητή και εκτιμώ ότι την πρόκριση θα πάρει η Ουρουγουάη. Άσσος η πρότασή μας στο 1,75.

218 ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της φάσης των 16, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Αμερική είναι πολύ μαχητική και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Είτε χάνει με 2-0, είτε είναι 0-0 στο 90'. Η Γκάνα από την άλλη είναι η μόνη Αφρικάνικη ομάδα που πέρασε στους 16 και για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε την έκπληξη και πέρασε τους ομίλους. Το 2006, έμεινε εκεί. Φέτος έχει την μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει (τουλάχιστον) ένα βήμα παραπάνω. Πολύ δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά κλειστό, αφού ο ένας θα φοβάται τον άλλο. Το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες και δίνει απόδοση 1,75. Αν τώρα με ανάγκαζαν να ποντάρω σε μία από τις δύο για την πρόκριση, αυτή θα ήταν η Αμερική, αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαστεί την παράταση ή και τα πέναλτι για να το καταφέρει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
217 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 1
218 ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: