27/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27/6




Καλησπέρα σας,

Άρχισαν τα νοκ-άουτ παιχνίδια χθες και εμείς πιάσαμε τον άσσο της Ουρουγουάης, χάσαμε όμως το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ του άλλου παιχνιδιού. Σήμερα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

219 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ

Όπως είπαμε και πιο πάνω, έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Το μεγαλύτερο ντέρμπι αυτής της φάσης. Γερμανία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους και μόνο μία από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν δείξει σταθερές, αλλά γενικότερα δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και πως τα 90 λεπτά δεν θα βγάλουν νικητή! Χ λοιπόν με απόδοση 3,00.

220 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ

Για άλλη μία φορά η Αργεντινή θα βρει στο δρόμο της το Μεξικό. Όπως και το 2006 όταν και πέρασε στην παράταση η Αργεντινή, με το καταπληκτικό γκολ του Μάξι Ροντρίγκεζ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την επόμενη χρονιά για το Κόπα Αμέρικα. Εκεί αν και η Αργεντινή νίκησε με 3-0, οι Μεξικανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι και δυσκολεύτηκε πολύ η παρέα του Μέσι σε αντίθεση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Σήμερα πιστεύω πως η Αργεντινή θα περάσει και πάλι. Και μάλιστα δεν νομίζω να χρειαστεί παράταση. Άσσος λοιπόν του 1,40. Επίσης, από την εικόνα των δύο ομάδων, καθώς και από την προϊστορία των αναμετρήσεών τους, πάμε και για over που δίνει 1,85.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

219 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ Χ
220 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ 1, OVER

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: