28/6/10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/6




Καλησπέρα σας,

Χθες είδαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια για τη φάση των 16, με τη Γερμανία και την Αργεντινή (όπως και το 2006) να βρίσκονται αντιμέτωπες στον προημιτελικό. Πριν τέσσερα χρόνια στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.
Εμείς εδώ πιάσαμε τον άσσο και το over της Αργεντινής, χάσαμε όμως το Χ που δώσαμε στο Γερμανία-Αγγλία.
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια, όπου υπάρχουν δύο φαβορί και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια καλή απόδοση για παραπάνω χρήματα.

117 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Οι Ολλανδοί θεωρούνται μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν κανέναν. Από την άλλη οι Σλοβάκοι, στην πρώτη τους συμμετοχή (από τότε που χωρίστηκαν με την Τσεχία) στο Παγκόσμιο Κύπελλο πέτυχαν κάτι παραπάνω από αυτό που θα ήθελαν: να πετάξουν έξω την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ιταλία. Σήμερα πηγαίνουν στο παιχνίδι άνετοι, χωρίς άγχος, να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Πιστεύω ότι οι Οράνιε θα πάρουν τη νίκη (1,35), όμως μου αρέσει πάρα πολύ η απόδοση του over (1,90), γιατί πιστεύω ότι δεν θα είναι κλειστό το παιχνίδι.

121 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ

Και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί. Η Βραζιλία έχει σίγουρα μεγαλύτερες πιαθνότητες από την αξιόμαχη Χιλή για την νίκη-πρόκριση. Άσσος λοιπόν το παιχνίδι (1,45), όμως και εδώ το over δίνει 1,90 πράγμα που εμένα προσωπικά με καλύπτει.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

117 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1, OVER
121 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ 1, OVER

Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: