30/1/11

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/1



Καλησπέρα σε όλους,

Χθες τολμώ να πω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά με 10/12 παιχνίδια. Χάσαμε μόνο την Τσέστερφιλντ και την Μάλαγα. Το ποσοστό πάντως είναι αρκετά μεγάλο, τα κέρδη πολλά και πάμε σήμερα για περισσότερα...

355  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ: 1

Ο Πανιώνιος και με την προσθήκη του Κώστα Μήτρογλου, δείχνει να βρίσκει το δρόμο προς τους βαθμούς και στην πλατεία αρχίζουν να χαμογελάνε για γρήγορη παραμονή. Λόγω φόρμας και απόδοσης θα πάμε στον άσο, αλλά και λόγω ψυχολογίας που αυτή τη στιγμή είναι πολύ ανεβασμένη για τους γηπεδούχους.

368  ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΠΑΡΙ: 1

Παιχνίδια που οφείλει να κερδίζει η δυνατή στην έδρα της Κάλιαρι είναι τέτοιου είδους ματς, όπως το σημερινό απέναντι στην ουραγό Μπάρι. Δεν είναι πολύ καλή η απόδοση, γιατί η Κάλιαρι δεν είναι και καμία ομάδα μεγάλου επιπέδου, αλλά δεν νομίζω να σπάσει ο άσος.

369  ΛΕΤΣΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ: 1

Η Λέτσε είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορεί να πάρει βαθμούς απέναντι σε ομάδες που δεν το περιμένεις και να χάσει βαθμούς από ομάδες που υποτίθεται ότι είναι στα μέτρα της. Το σημερινό παιχνίδι είναι η ευκαιρία των γηπεδούχων να αποσπαστούν από τη ζώνη του υποβιβασμού απέναντι σε μία Τσεζένα που μακριά από την έδρα της έχει πάρει 5 βαθμούς σε 10 αγώνες...

381  ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1

Ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δύο Ατλέτικο της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ατλέτικο του Κίκε Φλόρες είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και ψάχνει γρήγορα τον τρόπο να ανακάμψει. Σήμερα, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, που μακριά από το Σαν Μαμές είναι αγνώριστη, είναι μία καλή ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς.

383  ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1

Είναι ένα παιχνίδι λιγάκι ύπουλο. Η Άιντραχτ είναι μία ομάδα αντεπιθέσεων και την βολεύει να παίζει κλειστά πίσω και να ανοίγεται ο αντίπαλος. Αυτό καταμαρτυρούν και οι περισσότεροι βαθμοί που παίρνει εκτός έδρας. Ίδιου ακριβώς στυλ ομάδα είναι και η Γκλάντμπαχ. Μία Γκλάντμπαχ που στην έδρα της δεν έχει ακόμα νίκη, ενώ εκτός έδρας έχει τρεις! Θα εμπιστευτώ τον άσο σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα μπουν πολλά γκολ.

387  ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.: Χ

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το πρώτο σημείο είναι σίγουρα η ισοπαλία. Σε ένα παιχνίδι που το under είναι σχεδόν σίγουρο και το 0-0 έχει πολλές πιθανότητες να εμφανιστεί, αυτό που θα κυριαρχίσει είναι η δύναμη και όχι το θέαμα. Είναι δύο ομάδες που δύσκολα σκοράρουν, οι οποίες πιο πολύ καταστρέφουν, παρά δημιουργούν παιχνίδι... και ειδικά οι φιλοξενούμενοι. Πάμε για την ισοπαλία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ



Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: